Danny van der Kracht scoort eerste Top 100-hit

12/03/2011

Feestzanger Danny van der Kracht (37) scoort zijn eerste Top 100-hit met zijn feestsingle 'Eenmaal links, eenmaal rechts'. Danny is erg blij dat hij een van de artiesten is die in de Top 100 staat.

Danny vertelt: "De afgelopen week zag ik al op diverse downloadsites dat 'Eenmaal links, eenmaal rechts'  goed werd gedownload, maar dat ik in de Top 100 ben binnengekomen is natuurlijk heel erg leuk.

Eerste single van Danny van der Kracht bij nieuwe platenmaatschappij.

Het is mijn eerste single die ik bij een andere platenmaatschappij uitbreng, dus ik kan niet anders dan concluderen dat de samenwerking met platenmaatschappij Blue Ocean Records erg goed is.

Nieuwe single Danny van der Kracht komt eraan.

Nu ik dit hitsucces op mijn naam heb staan gaan we snel om tafel om de vervolgsingle te bespreken. Die moet natuurlijk ook weer de Top 100 in!" 'Eenmaal links, eenmaal rechts' kwam deze week op nummer 88 binnen in de Top 100 en is legaal te downloaden via alle bekende downloadsites.

Danny was vorige week nog te gast bij het televisieprogramma 'Tijd voor MAX' om over zijn feestsingle te praten.

Boeking of een optie plaatsen voor Danny van der Kracht - Feestzanger bij uitstek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny van der Kracht - Feestzanger bij uitstek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.