Danny van der Kracht - Feestzanger bij uitstek

Danny van der Kracht - Feestzanger bij uitstek boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Danny van der Kracht - Feestzanger bij uitstek.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Danny van der Kracht staat op jonge leeftijd al graag in de schijnwerpers. Op achtjarige leeftijd maakt Danny kennis met (hooggeëerd) publiek als hij samen met André Hazes ’n Beetje Verliefd zingt in een volle circustent van ‘Circus Bassie & Adriaan’.

Voor een knalfuif bent u bij Danny op het juiste adres!

De hits waar je Danny van der Kracht van kent zijn o.a.

  • Zet 'm Op!
  • 'k Heb Een Koe
  • Een Lach Zonder Traan
  • Eenmaal Links, Eenmaal Rechts
  • Dat Benne

Danny legt zich toe op het feestrepertoire en brengt jaarlijks singles uit.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Danny van der Kracht - Feestzanger bij uitstek?

Voor meer informatie over Danny van der Kracht - Feestzanger bij uitstek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Danny van der Kracht - Feestzanger bij uitstek

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Feest Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 128221 mensen

Specificaties van Danny van der Kracht - Feestzanger bij uitstek

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Danny van der Kracht - Feestzanger bij uitstek

Danny van der Kracht (1973) staat op jonge leeftijd al graag in de schijnwerpers. Op achtjarige leeftijd maakt Danny kennis met (hooggeëerd) publiek als hij samen met André Hazes ’n Beetje Verliefd zingt in een volle circustent van ‘Circus Bassie & Adriaan’.
Vrij snel daarna begon Danny zelf liedjes te schrijven en hoopte hij dat hij ooit – net als André Hazes – het publiek zou mogen vermaken met zijn eigen liedjes.

Vele jaren later, in 1996, bracht Danny zijn eerste CD-single uit die direct aandacht kreeg van de landelijke televisie. Enkele jaren later besloten Danny en zijn vaste producer Olav Hesselmans om zich toe te leggen op hét feestrepertoire. Sinds die tijd worden er steevast twee singles per jaar uitgebracht. Een carnavals-/après-skisingle en een zomersingle.
In 2008 bracht Danny zijn single ‘k Heb Een Koe opnieuw uit en het lied wordt tot op de dag van vandaag op menig feest en radiozender gedraaid. Dit lied heeft ook een notering behaald in De Nederlandstalige Top 30.
Een optreden van Danny staat overigens garant voor 100% feest. Danny’s liedjes slaan aan bij jong en oud. Tevens heeft Danny enkele oude feestkrakers van André van Duin, Johnny Hoes en Tol Hansse in een nieuw jasje gestoken. Deze worden tijdens ieder optreden ook uit volle borst meegezongen.
Danny is naast feestzanger ook journalist van enkele vaktijdschriften en van roddelblad Party. In België heeft men Danny – vanwege zijn verhalen die verschijnen in de Party – omgedoopt tot Partyzanger. Danny zelf is erg in zijn nopjes met deze benaming. Danny vertelt: “Heel veel zangers van feestrepertoire noemen zich ‘feestzanger’. Ik vind ‘Partyzanger’ eigenlijk veel mooier klinken en het past natuurlijk dubbel bij mij, omdat ik ook schrijf voor de Party!”

Danny heeft ook een eigen Nederlandstalig radioprogramma Holland Hitland bij FavorietFM. In de uitzending is iedere twee weken een Nederlandse artiest te gast. De afgelopen tijd sprak Danny onder andere met Jan Smit, Henk Wijngaard, Marianne Weber, Jeroen van der Boom, Gerard Cox en Ronnie Tober.

Danny’s singles kregen in de loop der jaren steeds meer aandacht van nationale én internationale media. Enkele voorbeelden zijn:

SBS Shownieuws (SBS 6). Zij riepen Danny’s carnavalssingle ‘k Heb Een Koe uit tot ‘Carnavalsplaat van het Jaar’

4 in ’t Land (RTL 4). Zij maakte een reportage over Danny tijdens carnaval.

Man bijt Hond (NCRV). Danny was te zien met zijn lied De Schoorsteenveger

Het gevoel van Carnaval (KRO). Danny is te zien als presentator/zanger waar hij in een reportage op zoek gaat naar het ultieme carnavalslied in Kielegat (Breda).

Piets Weerbericht (SBS 6). In de uitzending lanceert Danny – tijdens het weerbericht van Piet Paulusma – zijn toenmalige zomersingle.

Diverse reportages op regionale zenders, waaronder RTV Noord-Holland, TV Gelderland, Graafschap TV, etc.

Danny was ook op de radio te horen bij o.a. Coen & Sander Show (3FM), Evers Staat Op (Radio 538), RadioNL en 1.000 Zonnen & Garnalen (Radio Een – België)

Danny verscheen ook in Musikantenstadl (ARD – Duitsland) en JIM (commerciële jongerenomroep in België)

Artikelen rondom Danny verschenen in o.a. De Telegraaf, Sp!ts, Metro, DAG, De Gelderlander, De Weekkrant, Party en Panorama.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Danny van der Kracht - Feestzanger bij uitstek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny van der Kracht - Feestzanger bij uitstek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.