Diverse Draaiorgels

Diverse Draaiorgels boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Diverse Draaiorgels.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Hiddo is een wereldwijd bekend arrangeur van draaiorgelmuziek. Ook treedt hij op als draaiorgelspeler en accordeonist, op de meest uiteenlopende evenementen wereldwijd.
 
Zijn orgels zijn bekend van Radio en Televisie en zijn muziekarrangementen worden regelmatig gebruikt door verschillende media.

De draaiorgels van Hiddo onderscheiden zich van andere aanbieders door hun repertoire en uitstraling

Hiddo treedt altijd op in een mooi kostuum en draait zijn kleine orgels nog met de hand. Nostalgie en ambachtswerk, zoals dat al gebeurt sinds 1900. Hij schrijft zelf zijn arrangementen en zet hiermee een trend.
 
Zijn arrangementen zijn wereldwijd bekend en spelen van Korea tot Amerika!
 
Waar veel opdrachten met het draaiorgel worden afgezegd in deze tijd, komen de aanvragen voor het spelen bij verzorgingshuizen en instellingen voor ouderen en gehandicapten juist met grote mate binnen. Leuk en zeer dankbaar werk! Vanuit hun ramen of balkons kunnen ze op gepaste afstand het grote of kleine draaiorgel tóch goed zien en horen. Voor een aangepaste, vaste lage prijs door héél Nederland!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Diverse Draaiorgels?

Voor meer informatie over Diverse Draaiorgels kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Diverse Draaiorgels

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Draaiorgels en Accordeonisten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23009 mensen

Specificaties van Diverse Draaiorgels

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Diverse Draaiorgels

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Diverse Draaiorgels kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.