De Knuffelparade

De Knuffelparade boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Knuffelparade.

3 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek een betoverende wereld vol knuffelplezier met onze adembenemende Knuffelparade! Beleef een dag vol verwondering terwijl onze charismatische circusdirecteur de schattigste beesten uit zijn circus meeneemt op een onvergetelijke reis. Maak kennis met Drako de vriendelijke draak, Keffie de vrolijke hond, Raussie de imposante dinosaurus, en Huppie het speelse konijn. Deze vier pluizige knuffelbeesten zullen met trots en enthousiasme jouw evenement verlevendigen.

Een hele groep vrolijke vriendjes

Laat je betoveren terwijl de Knuffelparade door het evenement trekt, met de circusdirecteur die met liefdevolle zorg de beesten in het gareel houdt. Dit schouwspel biedt niet alleen visueel vermaak, maar creëert ook een warme en gastvrije sfeer voor alle aanwezigen.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben onze knuffelbeesten ook nog een verrassing voor de kleintjes! Ze delen heerlijke snoepjes uit, waardoor de glimlach op de gezichten van de kinderen nog breder wordt.

Maak je Knuffelparade-ervaring compleet door de mogelijkheid te benutten om met deze schattige knuffelbeesten op de foto te gaan. Een perfecte kans om blijvende herinneringen te creëren en het evenement nog specialer te maken.

Ga met ze op de foto

Breid je Knuffelparade uit met extra karakteropties en ontdek een wereld vol mogelijkheden voor entertainment en interactie. Laat je betoveren door de charme van onze Knuffelparade en maak van jouw evenement een dag vol liefde, plezier en knuffels!

Boeken of een optie plaatsen voor De Knuffelparade?

Voor meer informatie over De Knuffelparade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Knuffelparade

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Dierendag Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 40160 mensen

Specificaties van De Knuffelparade

 • Tijdsduur: 4 x 30 minuten
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 5 personen
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor De Knuffelparade

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9,2.

Lotus Events

 • Door: Dorine Kat-Stronck
 • Locatie: Assendelft
 • Datum:

Ik was weer zeer tevreden. Ze waren erg lief voor de kinderen en continu actief op zoek naar bezoekers van het winkelcentrum. Het was precies een erg rustige dag. Het enig is dat ze misschien wat meer naar de dierenwinkel hadden kunnen gaan. Ik weet zelf niet of daar ook voldoende klanten voor waren (vandaar het woord misschien).

Waardering:

9,5

Blue Luna

 • Door: Willemijn van Hussen
 • Locatie: Utrecht
 • Datum:

Alles prima verzorgd!

Waardering:

9,0

Fun en Party Match

 • Locatie: Amsterdam
 • Datum:

Klant was heel enthousiast. Hij had gezien dat de medewerkers er zelf ook plezier in hadden. Erg fijn hoor die passie. Ingevuld door: Ilse Spruit

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor De Knuffelparade

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Knuffelparade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.