Papa di Grazzi - Pretband

Papa di Grazzi - Pretband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek Bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Papa di Grazzi - Pretband.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Helemaal gek, supermuzikaal, verrassend, maar vooral erg veelzijdig.

Zanger (Papa) Albert Gras is niet meer weg te denken in het feestcircuit.
Deze Godfather of Party was nl. eerst oprichter, zanger en bedenker van Melrose en tevens de zanger en tekstschrijver van de hitsingel ,,O'' waarmee hij nog steeds door de tenten dendert.
 
Na bijna 25 jaar ,,Melrose'' kwam er echter een geschil tussen de band en Albert over de te varen koers voor de toekomst en formeerde Albert de band ,,Papa di Grazzi''
Om de vraag naar bepaalde liedjes nog meer te kunnen beantwoorden is de band in 2007 uitgebreid met zangeres Joanne. Joanne heeft in diverse bands ervaring opgedaan.
 
Helemaal gek, helemaal knots, supermuzikaal, verrassend, maar vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven.
 
Papa di Grazzi behoort, zoals de mensen uit het vak het noemen, ,,tot de absolute top'' van het feesttentcircuit, maar dat vindt de band zelf een beetje te veel van het goede. Met beide benen op de grond is hun ,,speel''motto.
Door de jarenlange podiumervaring is de band overal inzetbaar en is niet alleen het volume maar ook het repertoire en indien gewenst de hele show aan te passen aan de wensen voor elk willekeurig te houden evenement. Mede daardoor is de band tevens zeer geliefd op de bedrijfsfeestenmarkt.
 
Papa di Grazzi is echter meer dan een band die fantastisch kan musiceren. Het is een gelikte show met maffe taferelen. Een band met geinige acts een sms-party, superlenige lekkere danseressen, saxofoonsolo's, trompet, een videoshow, noem maar op. Het kan bij Papa di Grazzi niet op. De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers, acts en natuurlijk de o zo populaire eighties/nineties nummers en showblocks.
 
Momenteel wordt er hard gewerkt aan een album welke inmiddels bijna af is. maar hierover binnenkort meer.

Naast entertainer / zanger ,,Papa di Grazzi'', Albert Gras, bestaat de band uit :

 • Joanne -- Zang
 • Kirsten -- Danseres
 • Mandy -- Danseres
 • Frank -- Trompet / toetsen
 • Jan -- Sax / gitaar / zang
 • Niels -- Gitaar / zang
 • Julia -- Bas
 • Geert -- Drums

Papa di Grazzi - Nu ook te boeken voor jouw Oktoberfest

Das Original Holländische Oktoberfest Orkest.

Je krijgt dan Papa di Grazzi in lederhozen met een zeer verfrissend oktoberfest repertoire. Dat betekend natuurlijk maar 1 ding... Feest, feest en nog eens feest!!! dat is dus gewoon 3 x feest en dat is gezellig!

Bij een boeking van Das Original Holländische Oktoberfest Orkest weet je zeker dat je goed zit, we zijn te boeken als backlineshow van 60 minuten, of natuurlijk met de volledige avondvullende show, eventueel inclusief dj Jeroen Gras om er een non stop hossende party van te maken!

Naast Papa di Grazzi kan je bij ons ook een andere BAND Inhuren

Boeken of een optie plaatsen voor Papa di Grazzi - Pretband?

Voor meer informatie over Papa di Grazzi - Pretband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Papa di Grazzi - Pretband

Deze act is bekeken door 14072 mensen

Specificaties van Papa di Grazzi - Pretband

 • Tijdsduur: 2 x 60 + 1 x 45 min.
 • Geluid: Inclusief tot 1500 personen
 • Licht: Grote lichtset
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 9 personen
 • Reiskosten: inclusief door Nederland