DJ Mental Theo

DJ Mental Theo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Mental Theo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mental Theo is een geliefde Nederlandse DJ, producer en televisiepersoonlijkheid. Vanaf begin jaren 90 vormden hij het succesvolle duo Charly Lownoise & Mental Theo. Samen scoorden ze verschillende hits, waaronder ‘Wonderful Days’, ‘Stars’ en ‘Your Smile’. Ze waren belangrijke

spelers in de Nederlandse Happy Hardcore en gabber scene en hadden optredens over de hele wereld. Eind jaren ’90 werd het duo zelfs benoemd tot ‘DJ van het jaar’ in Duitsland.

Naast zijn werk als DJ en producer zullen vele Mental Theo ook kennen als een bekend gezicht op de Nederlandse Televisie. Als presentator van o.a. ‘Mental Theo on The Road’ op TMF ging hij wekelijks het nachtleven in voor spraakmakende content.

Mental Theo bleef de focus houden op muziek. Hij bracht verschillende solotracks uit en werkte samen met vele artiesten en organisaties. Zo was hij ook betrokken bij de creatie van het populaire en tevens eerste Hardcore evenement, “Thunderdome”.

In 2019 wist hij 2 x de Ziggo Dome uit te verkopen met ’25 years of Charly Lownoise & Mental Theo’. Vervolgens kwam er een grote ’25 Years’ zomertour én een uitverkochte editie in het Klokgebouw in 2020. Kort daarna kondigde ze ‘Charly Lownoise & Mental Theo The Final show’ aan, waarmee ze in 2022 opnieuw de Ziggo Dome wisten uit te verkopen.

Tegenwoordig treedt Mental Theo solo op en draait hij Freestyle sets vol met invloeden uit de 90’s. Hij wordt nog steeds gezien als een van de populairste artiesten van Nederland. Door wekelijks zijn show te vernieuwen blijft hij zijn publiek verrassen.

Met ruim 25 jaar ervaring is Mental Theo nog steeds een ware entertainer en dé eindbaas op elk evenement!

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Mental Theo?

Voor meer informatie over DJ Mental Theo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Mental Theo

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 47092 mensen

Specificaties van DJ Mental Theo

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek / leveren volgens rider
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Mental Theo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Mental Theo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.