DJ Mental Theo

DJ Mental Theo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Mental Theo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bekend van het DJ Duo Charlie Lownoise & Mental Theo

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met meer dan 25 jaar ervaring, draaide op ‘s werelds grootste feesten met o.a  Carl Cox, Laurent Garnier, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Armin van Buuren, Marco V, Showtek, Gigi d'Agostino, Afrojack, DJ Jean, en vele andere grote namen.

Zijn muzikale doorbraak kwam met Charly Lownoise & Mental Theo in begin jaren '90 met o.a. Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore. (O.a. Speedcity Tour). De grootste hit van Charly en Theo samen was 'Wonderfull Days' en best verkochte album Charlottenburg. Wereldwijd werden er miljoenen exemplaren van verkocht. Tevens stond Mental Theo samen met Basshunter, als enige in de wereld, 5 weken op nr 1 in de UK met de hit ‘Now Your Gone’. Elke zaterdagnacht tussen 04.00u en 05.00u heeft Mental Theo zijn hardattack uur als radio DJ op Slam FM.
 

Mogelijkheden met betrekking tot het boeken van Mental Theo

  • in combinatie met Charlie Lownoise 
  • 90's set

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Mental Theo?

Voor meer informatie over DJ Mental Theo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Mental Theo

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 44657 mensen

Specificaties van DJ Mental Theo

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek / leveren volgens rider
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Mental Theo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Mental Theo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.