Frank Sinatra Look a Like - Peter Douglas

Frank Sinatra Look a Like - Peter Douglas boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Frank Sinatra Look a Like - Peter Douglas.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De perfecte start van zijn muzikale carrière begon na het winnen van de Soundmixshow finale.

"Stars On Frankie" werd na de wereldwijde release , mede dankzij de geweldige productie van Jaap Eggermont, een regelrechte hit.

Peter Douglas kreeg uitnodiging uit de hele wereld

Uitnodigingen voor tv-shows en vele optredens in binnen- en buitenland waaronder Duitsland, Belgie, Frankrijk, Spanje, de Scandinavische landen en de Verenigde Staten waren het directe gevolg.In België werd hij tijdens het Knokke Star Festival geroemd om zijn zangkwaliteiten en in Duitsland raakte men in de ban van zijn tv-optredens in de dicht bekeken shows van Rudy Carell, Harald Junke en Carl Dahl. Peter wist al snel een groot publiek aan zich te binden.

Peter Douglas wordt vaak de Nederlandse Frank Sinatra genoemd.

Boeken of een optie plaatsen voor Frank Sinatra Look a Like - Peter Douglas?

Voor meer informatie over Frank Sinatra Look a Like - Peter Douglas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Frank Sinatra Look a Like - Peter Douglas

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 47880 mensen

Specificaties van Frank Sinatra Look a Like - Peter Douglas

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Frank Sinatra Look a Like - Peter Douglas

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

primavera Holding BV

  • Door: Hans van der Linden
  • Locatie: Den Haag
  • Datum:

Zijn optreden gaf warmte aan de feest-lunch, en zijn stem is heerlijk! Wij hebben genoten!.

Waardering:

10

Biografie van Frank Sinatra Look a Like - Peter Douglas

Het winnen van de Soundmixshow finale in januari 1987 was voor Peter Douglas de perfecte start voor een muzikale carrière. De wereldwijde release van Stars On Frankie werd, mede dankzij de geweldige productie van Jaap Eggermont, een regelrechte hit. Uitnodigingen voor tv-shows en vele optredens in binnen- en buitenland waaronder Duitsland, Belgie, Frankrijk, Spanje, de Scandinavische landen en de Verenigde Staten waren het directe gevolg.

In België werd hij tijdens het Knokke Star Festival geroemd om zijn zangkwaliteiten en raakte men in de ban van zijn tv-optredens in de dicht bekeken shows van Rudy Carell, Harald Junke en Carl Dahl. Peter wist al snel een groot publiek aan zich te binden. Met de beroemde televisieorkesten van Hugo Strasser en Klaus Hallen maakte hij enkele zeer goed verkochte dans-albums en vestigde daarmee zijn naam definitief bij onze oosterburen.

Eind 1996 rolde de c.d. A Tribute To Frank Sinatra van de persen, enige tijd later gevolgd door een re-release van het befaamde ‘Stars On Frankie’ album. Na zijn zeer succesvolle optredens tijdens de New York Marathon Run in 1996 en het verjaardagsfeest van Frank Sinatra in hetzelfde jaar in Hoboken (N.Y. U.S.A), onderhoud hij tevens een nauwe persoonlijke band met de Sinatra familie.

Peter maakte door de jaren heen zijn opwachting in vele dinershows, waaronder het befaamde Lido te Amsterdam en als hoogtepunt de Fantasy World Dinner Show in de Hilversumse Studio 21, waar hij meer dan 100 keer een ode bracht aan zijn grote idool. Na het succes van zijn Sylvester concert op 31 december 1998 in het bekende Rhein-Main Theater te Wiesbaden (DLD) en de daarop volgende tournee, zijn de voorbereidingen voor een Nederlandse theatertournee inmiddels in volle gang.

Ook het inzingen van radio- en tv-commercials is Peter niet vreemd. Zo was en is hij te horen in vele spots voor o.a. Heineken, Verkade, Honig, Peek & Cloppenburg, Texaco, Florijn en Jacobs Koffie (DLD).

In januari 2002 werd Peter gevraagd een nieuw album op te nemen. Onder de bezielende leiding van producer Marcus Döring worden 15 stukken opgenomen met de Paul Kuhn Orchestra en ontstaat Just Swing. Een meesterwerk in zijn soort en een -volgens kenners- ideale kruisbestuiving tussen een gepassioneerd ‘crooner’ en een imponerend orkest.

Just Swing, een fantastisch album vol muzikale museumstukken en een nieuwe stap in de even succesvolle als indrukwekkende carrière van een van Europa’s beste impersonators.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Frank Sinatra Look a Like - Peter Douglas

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frank Sinatra Look a Like - Peter Douglas kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.