Biografie van The Working Girls

In hun inmiddels twaalfjarig bestaan heeft de carrière van The Working Girls een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt.
Hun uiterst professionele, internationaal georiënteerde en exact getimede show, is sindsdien slechts weinigen onbekend gebleven.
Een optreden in Paul de Leeuw’s toenmalige televisieshow De Schreeuw van de Leeuw bleek baanbrekend en opende de weg naar nationale bekendheid, waardering en erkenning. The Working Girls vormden de absolute eye-catcher in de unaniem

als hoogst gewaardeerde en best bekeken aflevering uit de populaire reeks ooit, waarmee zij voor het overgrote deel verantwoordelijk werden gesteld voor de brede acceptatie van travestie bij het Nederlandse publiek.
The Working Girls zijn een hot item en kunnen zich verheugen in de blijvende interesse van zowel binnen- als buitenlandse televisieprogramma’s, die de groep door de jaren heen niet uit het oog zijn verloren en tot ver over ‘s lands grenzen hebben gebracht.
Hun vele succesvolle optredens, waaronder de voorprogramma’s van René Froger’s uitverkochte Kuip-concerten, de ‘kick-off’ in een volgepakt Olympisch Stadion, voorafgaand aan de Champions-League topper Ajax-Real Madrid en het uitermate succesvolle optreden in The Marquis Theatre in het supermekka van de showbizz, het New Yorkse ‘Broadway’, waren aanleiding tot kamerbrede interviews in de meest vooraanstaande (inter)nationale dag- en weekbladen.
De grote internationale belangstelling voor, volgens een Amerikaans Dagblad, ‘Europe’s Best Female Impersonators’, bracht The Working Girls inmiddels naar vele landen, waaronder; de Verenigde Staten, Mexico, Venezuela, Israël, Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Engeland, Schotland, Duitsland en België.