The Working Girls

The Working Girls boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Working Girls.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In hun inmiddels vijftienjarig bestaan heeft de carrière van The Working Girls een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt.

Non stop 70's en 80 's Motown, Disco en Latin hitmedleys door Europa's best female impersonators.
 

Boeken of een optie plaatsen voor The Working Girls?

Voor meer informatie over The Working Girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Working Girls

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27508 mensen

Specificaties van The Working Girls

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van The Working Girls

In hun inmiddels twaalfjarig bestaan heeft de carrière van The Working Girls een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt.
Hun uiterst professionele, internationaal georiënteerde en exact getimede show, is sindsdien slechts weinigen onbekend gebleven.
Een optreden in Paul de Leeuw’s toenmalige televisieshow De Schreeuw van de Leeuw bleek baanbrekend en opende de weg naar nationale bekendheid, waardering en erkenning. The Working Girls vormden de absolute eye-catcher in de unaniem

als hoogst gewaardeerde en best bekeken aflevering uit de populaire reeks ooit, waarmee zij voor het overgrote deel verantwoordelijk werden gesteld voor de brede acceptatie van travestie bij het Nederlandse publiek.
The Working Girls zijn een hot item en kunnen zich verheugen in de blijvende interesse van zowel binnen- als buitenlandse televisieprogramma’s, die de groep door de jaren heen niet uit het oog zijn verloren en tot ver over ‘s lands grenzen hebben gebracht.
Hun vele succesvolle optredens, waaronder de voorprogramma’s van René Froger’s uitverkochte Kuip-concerten, de ‘kick-off’ in een volgepakt Olympisch Stadion, voorafgaand aan de Champions-League topper Ajax-Real Madrid en het uitermate succesvolle optreden in The Marquis Theatre in het supermekka van de showbizz, het New Yorkse ‘Broadway’, waren aanleiding tot kamerbrede interviews in de meest vooraanstaande (inter)nationale dag- en weekbladen.
De grote internationale belangstelling voor, volgens een Amerikaans Dagblad, ‘Europe’s Best Female Impersonators’, bracht The Working Girls inmiddels naar vele landen, waaronder; de Verenigde Staten, Mexico, Venezuela, Israël, Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Engeland, Schotland, Duitsland en België.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor The Working Girls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Working Girls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.