Presentatrice Nance

Presentatrice Nance boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice Nance.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Ooit begonnen op haar 16e als zangeres van Twenty 4 Seven. Hun eerste single “ I can’t stand it “ was meteen de eerste grote hit die ze hadden en leverde hen wereldwijd succes op.

Een enorme internationale carière als zangeres van Twenty 4 Seven

Met Twenty 4 Seven maakte ze 3 albums en 8 uitgebrachte singles en dat leverde ons hun totaal 13 gouden, 6 platina, 3 dubbel platina en een Exportprijs op voor beste Nederlands product in het buitenland. De bezetting wisselde van Captain Hollywood als eerste rapper naar Stay-C als 2e rapper/zanger van de groep. Na onoverkomelijke meningsverschillen was voor Nance de koek op en besloot ze haar eigen weg te gaan. Maar met 18 miljoen verkochte geluidsdragers is haar carrière bij Twenty 4 Seven er zeker een om trots op te zijn.

In 1995 krijg Nance de kans om een tv-programma te presenteren

Samen met haar toenmalige echtgenoot  schrijft ze de titelsong daarvoor, “ Love is “. Ze geniet o.a. van het presenteren en maak daarbij verschillende solo singles in de jaren die volgen.
Zoals “Big brother is watching you”, “Kiss it”, “He’s my favorite dj”, “If you wanna dance” en “Miss you”.

Nance win de eerste TMF-award die ooit werd uitgereikt als beste zangeres

En een TMF-award voor beste Nederlandse videoclip voor “Kiss it”. Ook zing ze nog een duet met Henk Westbroek “De laatste en de eerste “, en gaat ze een samenwerking aan als gastzangeres bij de Jockeyboys met het nummer “Higher”.
 
Maar het presenteren wordt steeds meer haar ding en dat zorgde ervoor dat haar zangcarrière op een laag pitje kwam te staan.
 
Van Lingo en Rappatongo of Te Land ter zee en in de lucht bij de Tros, tot Sterren dansen op het ijs bij SBS 6. En daartussen nog een lange lijst programma’s (o.a. Domino Day, Shownieuws, So you wanna be a popstar, Retourtje geluk, Stay or go, Popstars, Dancing Queen, Het mooiste pand van Nederland, Huizenjacht, Huis vol honden) en ook nog bij RTL 4, Wie doet de afwas, Familie gezocht, Staatsloterij: Puur geluk, Kanjers van Kinderen: Hun strijd tegen kanker en RTL Woonmagazine.
 
Inmiddels is Nance als freelancer o.a. aan het werk voor Telegraaf VNDG waar ze Privé VNDG presenteert en online te vinden is.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice Nance?

Voor meer informatie over Presentatrice Nance kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice Nance

Deze act is bekeken door 16931 mensen

Specificaties van Presentatrice Nance

  • Tijdsduur: 4 x 60 minuten