Presentatrice Nance

Presentatrice Nance boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice Nance.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Ooit begonnen op haar 16e als zangeres van Twenty 4 Seven. Hun eerste single “ I can’t stand it “ was meteen de eerste grote hit die ze hadden en leverde hen wereldwijd succes op.

Een enorme internationale carière als zangeres van Twenty 4 Seven

Met Twenty 4 Seven maakte ze 3 albums en 8 uitgebrachte singles en dat leverde ons hun totaal 13 gouden, 6 platina, 3 dubbel platina en een Exportprijs op voor beste Nederlands product in het buitenland. De bezetting wisselde van Captain Hollywood als eerste rapper naar Stay-C als 2e rapper/zanger van de groep. Na onoverkomelijke meningsverschillen was voor Nance de koek op en besloot ze haar eigen weg te gaan. Maar met 18 miljoen verkochte geluidsdragers is haar carrière bij Twenty 4 Seven er zeker een om trots op te zijn.

In 1995 krijg Nance de kans om een tv-programma te presenteren

Samen met haar toenmalige echtgenoot  schrijft ze de titelsong daarvoor, “ Love is “. Ze geniet o.a. van het presenteren en maak daarbij verschillende solo singles in de jaren die volgen.
Zoals “Big brother is watching you”, “Kiss it”, “He’s my favorite dj”, “If you wanna dance” en “Miss you”.

Nance win de eerste TMF-award die ooit werd uitgereikt als beste zangeres

En een TMF-award voor beste Nederlandse videoclip voor “Kiss it”. Ook zing ze nog een duet met Henk Westbroek “De laatste en de eerste “, en gaat ze een samenwerking aan als gastzangeres bij de Jockeyboys met het nummer “Higher”.
 
Maar het presenteren wordt steeds meer haar ding en dat zorgde ervoor dat haar zangcarrière op een laag pitje kwam te staan.
 
Van Lingo en Rappatongo of Te Land ter zee en in de lucht bij de Tros, tot Sterren dansen op het ijs bij SBS 6. En daartussen nog een lange lijst programma’s (o.a. Domino Day, Shownieuws, So you wanna be a popstar, Retourtje geluk, Stay or go, Popstars, Dancing Queen, Het mooiste pand van Nederland, Huizenjacht, Huis vol honden) en ook nog bij RTL 4, Wie doet de afwas, Familie gezocht, Staatsloterij: Puur geluk, Kanjers van Kinderen: Hun strijd tegen kanker en RTL Woonmagazine.
 
Inmiddels is Nance als freelancer o.a. aan het werk voor Telegraaf VNDG waar ze Privé VNDG presenteert en online te vinden is.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice Nance?

Voor meer informatie over Presentatrice Nance kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice Nance

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 35569 mensen

Specificaties van Presentatrice Nance

  • Tijdsduur: 4 x 60 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Presentatrice Nance

Nance weet reeds vanaf haar prille jeugd wat Girl Power betekent: zeer getalenteerd en bijzonder wilskrachtig besluit Nance al in haar kleutertijd dat ze later een leven in de spotlights wil gaan leiden. Op vierjarige leeftijd maakt zij haar podiumdebuut in een uitvoering van haar balletschool, waarbij ze als jongste van het stel de harten van het publiek steelt. Later stapt ze over naar popballet en droomt ze van een carrière als zangeres. De blonde Brabantse is pas veertien als ze met haar vertolking van een Whitney Houston song een modeshow opent. Het zingen gaat haar net zo gemakkelijk af als dansen en presenteren, dus haar doorbraak kan nooit lang op zich laten wachten.

Die komt als ze wordt gevraagd om te komen zingen bij Twenty 4 Seven. Deze Dance-formatie slaat internationaal dermate aan, dat Nance al vóór haar twintigste verjaardag niet meer weet waar ze al haar gouden en platina platen moet laten. De wilskrachtige kleuter die droomde van een carrière op de planken, woont nog gewoon bij haar vader en moeder als die droom al lang verwezenlijkt is.

Na 13 gouden, 6 platina en 3 dubbel platina platen plus de Exportprijs voor best verkopend Nederlands produkt in het buitenland (voor 18 miljoen verkochte geluidsdragers !), komen de onoverkomelijke muzikale meningsverschillen en besluit Nance haar eigen weg te gaan. Ze lanceert haar solo-carrière met de top 10 hit Love Is... de titelsong van het gelijknamige jongerenprogramma, waarmee ze in 1995 debuteert als televisiepresentatrice. Hoewel ze met veel plezier voor de camera's staat, is het succes van de single er mede de oorzaak van dat Nance besluit zich voor de volle honderd procent aan haar muzikale carrière te wijden.

Nance wint datzelfde jaar de allereerste uitgereikte TMF Award als Beste Nederlandse Zangeres en volgt haar eerste solo-single op met top hits als het mede door haarzelf geschreven Big Brother Is Watching You en Kiss It. De baanbrekende en spraakmakende videoclip bij de laatstgenoemde song wordt een ware publieksfavoriet op TMF en wint de TMF Award voor beste Nederlandse videoclip. De clip bevestigt eens te meer Nance haar reputatie als eigenzinnige en onafhankelijke vrouw, die weet wat ze wil en daarbij niet bang is om risico's te nemen.

Ook 'live' weet Nance haar publiek keer op keer voor zich te winnen. Ze staat haar 'mannetje' ook onder de moeilijkste omstandigheden. Zo verzorgt ze het voorprogramma van Peter André  in de Groningse Martini Hal en het Rotterdamse Ahoy en doet ze een festival met o.a. All Saints, Five en The Backstreet Boys. Hoewel het publiek voor de volle honderd procent bestaat uit meisjes, weet Nance de hele zaal met zich mee te krijgen. Eerder al schitterde ze 'live' vanaf de middenstip in De Kuip bij de voetbalwedstrijd Feyenoord - Chelsea, en presenteerde ze al zingend viermaal het gerenommeerde Beachpop Festival.

In 1997 debuteert Nance bij haar nieuwe platenmaatschappij BMG met He's my favourite DJ. Het is een droomdebuut, want de door Cooly D (Flip Da Scrip) geschreven en geproduceerde song wordt bijzonder enthousiast ontvangen door zowel radiomakers als luisteraars. Nance schrijft zelf het script voor de video, waarin het overigens slecht met haar en de DJ afloopt. De zangeres is verliefd op een disc-jockey, ziet dat deze teveel interesse voor andere dames toont en schiet hem pardoes overhoop, om vervolgens zelf in een inrichting te eindigen. Bepaald geen alledaags verhaal. TMF vond de clip zo shockerend dat men om een gecensureerde versie vroeg. Eens te meer werd hier duidelijk gemaakt dat Nance de zaken op haar eigen unieke manier pleegt aan te pakken.

Na deze single, die het overigens heel goed in de Franse club-lijsten deed, is het voor Nance tijd om vlak voor het einde van de zomer met een echte zomerhit te komen, met alweer een zeer spraakmakende videoclip. Deze (wederom gecensureerd, omdat er teveel bloot in zat) bevat behalve Nance nog een bekend gezicht, namelijk de toenmalig populaire GTST acteur Ferry Somogyi. De plaat getiteld Miss You werd geproduceerd door de in die tijd eveneens zeer populaire Duitse dance-act SASH!.

Nance verrast vriend en vijand door in januari 1999 met een Nederlandstalig duet uit te komen. De Laatste En De Eerste, dat zij samen met Henk Westbroek opnam is weer zo'n typisch 'uit de hand gelopen grap' verhaal. Henk belde Nance op of zij mee wilde doen aan het Eurovisie Songfestival omdat hij daar een perfect liedje voor had geschreven, hij zei 'of ik doe het met jou, of helemaal niet!' Toen Nance te kennen gaf dat het niet echt bij haar paste, wilde Henk het toch graag opnemen voor zijn solo album en al snel werd de plaat het lievelingetje van de discjockeys, waardoor de plaat alsnog op single werd uitgebracht. Het is voor Nance de tweede keer dat zij Nederlandstalig zingt, al eerder leende zij haar stem met o.a. Marco Borsato, Syb (de Kast) vd Ploeg, Herman Brood en nog velen andere aan de War Child single Voorgoed. Aan deze opname werkten alle artiesten belangeloos mee voor het War Child project van Bart de Graaf's omroep BNN. Nance zegt daarover: 'Dat Nederlandstalig zingen moet je zien als een grap, ik heb helemaal geen intenties om dat vaker te gaan doen. Ik doe dit soort dingen alleen als ik het gewoon leuk vind, of voor een goed doel en om geen enkele andere reden.'

In September 1999 slaat Nance totaal onverwachts weer een andere richting in, door voor de TROS een spelletjes-programma te gaan presenteren. Het programma Rappatongo, dat elke werkdag wordt uitgezonden op TV 2, is een programma waarin bekende Nederlanders zich aan een test onderwerpen hoe spraakbegaafd zij zijn.

In 2000 wordt ze  de vaste presentatrice van het populaire woordspelletje Lingo. Met dagelijkse kijkcijfers van om en nabij de 1 miljoen één van de dichtst bekeken amusementsprogramma's op de Nederlandse televisie.

Tussen haar dagelijkse televisiebeslommeringen door, neemt Nance in 2002 in Oslo de speciaal voor haar geschreven single If U Wanna Dance op. Deze typische en eigentijdse r&b-track laat een vocaal zéér volwassen Nance horen en wordt meteen haar laatste opname.

Haar werkzaamheden als zangeres vallen domweg niet meer te combineren met haar presentatiewerk. Hiermee maakt zij de tijd vrij voor succesvolle muziekprogramma's als De Notenclub, Het Tros Muziekfeest, Het Nationale Songfestival en Het Edison Gala. 

In september 2005 maakt Nance op verzoek van SBS de overstap van de publieke naar de commerciële omroep. Voor deze zender begint ze haar werkzaamheden met de presentaties van Shownieuws, Domino Day, het verbouw- en verhuisprogramma Stay or Go en Retourtje Geluk. Een wekelijkse 'feelgood' reeks, waarin mensen op zoek gaan naar oude- en nieuwe liefdes.  

In augustus 2006 maakt Nance de volgende stap voorwaarts in haar inmiddels meer dan imposante carrière. Samen met collega Gerard Joling is zij verantwoordelijk voor de presentatie van hét showprogramma van het jaar; Sterren Dansen Op Het IJs. Een format dat door het enorme succes reeds in januari 2007 vervroegd wordt vervolgd met een tweede en even succesvolle reeks.

Nance, in korte tijd uitgegroeid tot hét gezicht van SBS, en collega-presentator Gerard Joling, blijken over zoveel 'chemie' te beschikken, dat SBS besluit ook hun nieuwste succes-format door het populaire duo te laten presenteren. Met So You Wannabe A Popstar, het muzikale amusementsprogramma waarin bekende Nederlanders met een matige zangstem het tot popster proberen te schoppen, kan 2007 voor ex-popster Nance in ieder geval niet meer stuk !

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Presentatrice Nance

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentatrice Nance kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.