Voulez Vous - De beste Nederlandse Abba act

Voulez Vous - De beste Nederlandse Abba act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Voulez Vous - De beste Nederlandse Abba act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Waar zijn ze gebleven, de tijden van de echte popmuziek? De tijden dat alleen de muziek je een goed gevoel bezorgde en dat je niet verblind werd door videoclips en de outfit van de zangers en zangeressen.

Vier “echte” ABBA-fans, die héél toevallig sprekend lijken op Agnetha, Annifrid, Björn en Benny, nemen u mee naar toen. Ze komen allemaal voorbij, de grote hits van de Zweedse superband die bij iedereen wel iets van sentiment oproept.
Iedereen die van ABBA houdt zal bij het horen van Voulez Vous niet stil kunnen blijven zitten! En dat hoeft ook niet, wat ons betreft…

Pauline du Bois: Rotterdamse Dansacademie met als specialisaties Moderne Dans, Jazzballet en Tapdans. Heeft zangles gehad van Jeanne Companjen en Maria Rondèl. Pauline stond regelmatig in ShowBizCity met The Dancing Queens. Speelde in de musicals Pump Boys and Dinettes, Grease, West Side Story, Alladin de musical en Romeo & Julia. Ze werkte met cabaretgroep Sepp in theaterrestaurant Schellings. Ze is dansdocente en verzorgt regelmatig choreografieën voor diverse gelegenheden. Ze heeft meegewerkt aan de Efteling Sprookjesshow en Madley Vocals on Tour in Ponypark Slagharen.

Classic revival artiesten boek je bij Artiestenbureau JB Productions

Tanja de Nijs: voltooide in 1994 de opleiding Jazztheater- en Showmusicaldans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze danste in musicals als West Side story en Heerlijk Duurt het Langst en in theaterprogramma’s van Ruth Jacott en de onnavolgbare Mini&Maxi. Inmiddels speelt ze sinds jaar en dag grote rollen in musicals als Mamma Mia, Romeo&Julia, Winx Club On Tour, Saturday Night Fever en Grease. Daarnaast is Tanja werkzaam als choreografe en in de uren die overblijven leent Tanja haar stem aan tekenfilmfiguren en tv- en radiocommercials. Sinds 2004 treedt Tanja regelmatig op met Voulez-Vous.

Rolf Koster: speelde o.a. in de musicals Cyrano, Sweeney Todd, Elisabeth (Wenen), Zzinderella, Joe – de Musical, Rockey over the Rainbow en Jesus Christ Superstar, waarin hij regelmatig de hoofdrol overnam van Dieter Troubleyn. Rolf spreekt tekenfilmfiguren in, regisseert ook tekenfilms. Verder zingt hij ook in de populaire groep Heini und die Heino’s. Rolf heeft het afgelopen seizoen gespeeld in de
klucht Dubbelop! samen met Jon van Eerd.

Michael Diederich: speelde o.a. in de musicals Evita, Joe de Musical, Chicago, Rocky over the Rainbow en Jesus Christ Superstar. Tevens vertolkte hij de rol van Monty in ‘Saturday Night Fever’. Hij wordt veel gevraagd als musicalregisseur en deze Amerikaan is de enige Boom Chicago acteur die vloeiend Nederlands spreekt!

Een te gekke ABBA coverband of tributeband voor evenementen

Indien één van bovengenoemde artiesten niet beschikbaar is, dan kunnen er ook andere artiesten ingezet worden. We hebben gelukkig fijne artiesten om op terug te vallen in dit geval.

Edwin de Jongh: speelde o.a. in Les Miserables, Cyrano, Grease, The Dancing Queens en schreef o.m. Pietje Bell, de musical.

Rolf van Rijsbergen: speelde rollen in Rembrandt de musical, Titanic de musical, Elisabeth (zowel Scheveningen als in Duitsland), Les Misérables, The Phantom of the Opera, Joe de musical, Evita, Cyrano de musical. Is oprichter van musicalgroep ‘Friends in Concert’ ** en treedt op in diverse dinnershows, musicalconcerten in binnen- en buitenland (o.a. op cruiseschepen) en maakt deel uit van het Dutch Classics Duo.

Lone van Roosendaal: Zij won in 2006 de Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in Grote Productie, voor Sweet Charity. Tevens speelt ze Grisabella in Cats en heeft zij meer dan 150 keer de hoofdrol in de musical Mamma Mia overgenomen van Simone Kleinsma.

Daphne Flint: speelde in o.a. Grace-de musical, Drie Musketiers, We Will Rock You (Keulen) en Nine. Ze vertolkte de rol van Annette in Saturday Night Fever en is momenteel te zien als Marty in Grease.

Karen Levin: speelde in de musicals My Fair Lady (met Paul van Vliet), Larry, Anatevka. Heeft als leadzangeres van een band meermalen in Japangespeeld. Speelt nu in cabaretgroep ‘Dan Maar Zo’ **

Boeken of een optie plaatsen voor Voulez Vous - De beste Nederlandse Abba act?

Voor meer informatie over Voulez Vous - De beste Nederlandse Abba act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Voulez Vous - De beste Nederlandse Abba act

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23694 mensen

Specificaties van Voulez Vous - De beste Nederlandse Abba act

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Voulez Vous - De beste Nederlandse Abba act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Voulez Vous - De beste Nederlandse Abba act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.