Biografie van Wesley

Toen Wesley naar de kleuterschool ging trok hij al de aandacht, met zijn heldere blauwe ogen en zijn ondeugende streken. Op schoolfeesten kwam al duidelijk naar voren dat hij zich op het podium wel thuis voelde.

Als Wesley buiten speelde had hij binnen de kortste keren al de kinderen uit de buurt achter hem aan, want zij wisten dat als ze bij hem waren, er weer iets te beleven en te lachen was.

Hij ging dan naar de schuur van zijn vader en met een laken en wat oude spullen zette hij de buurt op z'n kop. Maar niet alleen de kinderen zaten naar hem te kijken en te luisteren, ook de ouders zaten te genieten van het spontane jongetje.

Op zijn twaalfde kwam Wesley in een kroeg waar men hem vroeg eens een nummer van Jantje Smit te zingen, hij klom op het biljard en zong de sterren van de hemel. Dit sloeg aan en hij kreeg de smaak toen echt te pakken en hij begon aan talentenjachten.

Met "My heart will go on" wist hij met zijn bijzondere kinderstem heel veel talentenjachten te winnen. Het ogenblik van een eigen nummer te gaan zingen was voor Wesley dan ook een grote wens.
Toen Pierre Kartner zijn eerste nummer "Bedankt" schreef, was Wesley dan ook bijzonder trots, omdat het een gevoelig liedje was geworden voor zijn ouders.

Met zijn heldere en bijzondere stem weet Wesley het levenslied weer op een bijzondere wijze naar voren te brengen, niet alleen met zijn stem, maar als men hem ziet optreden, dan weet men dat hier iemand staat, die vanuit zijn hart het Nederlandse lied weet te brengen, met veel gevoel en emotie. Ondanks dat hij pas 1 cd-single heeft uitgebracht, weet Wesley dat hij al veel fans heeft.
Met zijn eigen Fanclub en zijn eerste fanclubdag, die in 2 weken tijd was uitverkocht bewijst hij dat hij op de goede weg zit om steeds bekender te worden.

Zijn grootste wens is de juiste mensen tegen te komen die samen met hem er alles uit gaan halen wat erin zit.
Maar zoals hij zelf zegt, het belangrijkste in mijn jonge leven is gezondheid, eerlijk zijn, en mijn ouders en mijn broer. En natuurlijk mijn fans want of je nu heel beroemd bent, of je bent net bezig, fans zijn het belangrijkste in het leven van een artiest.
Maar de mensen waar mijn bewondering ook naar uitgaat zijn de radio piraten, zij zijn tenslotte nog de mensen die achter het Nederlandse lied staan en daarom alle piratenzenders bedankt voor het draaien van het Nederlandse lied.