Wesley

Wesley boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wesley.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De carrière van de Tilburgse zanger is al vroeg begonnen. Op de kleuterschool wist Wesley de aandacht al te trekken. Met zijn helder blauwe ogen en ondeugende streken wist men al dat we hier in de toekomst zeker meer van zouden gaan horen.

Geen podiumvrees voor Wesley

Er werd door Wesley opgetreden op schoolfeesten en zo werd duidelijk dat er geen podiumvrees was, een geboren artiest!

De hits waar u Wesley van kent zijn o.a.: " Romeo " en " Kom dans met mij ".

Boeken of een optie plaatsen voor Wesley?

Voor meer informatie over Wesley kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wesley

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33473 mensen

Specificaties van Wesley

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Wesley

Toen Wesley naar de kleuterschool ging trok hij al de aandacht, met zijn heldere blauwe ogen en zijn ondeugende streken. Op schoolfeesten kwam al duidelijk naar voren dat hij zich op het podium wel thuis voelde.

Als Wesley buiten speelde had hij binnen de kortste keren al de kinderen uit de buurt achter hem aan, want zij wisten dat als ze bij hem waren, er weer iets te beleven en te lachen was.

Hij ging dan naar de schuur van zijn vader en met een laken en wat oude spullen zette hij de buurt op z'n kop. Maar niet alleen de kinderen zaten naar hem te kijken en te luisteren, ook de ouders zaten te genieten van het spontane jongetje.

Op zijn twaalfde kwam Wesley in een kroeg waar men hem vroeg eens een nummer van Jantje Smit te zingen, hij klom op het biljard en zong de sterren van de hemel. Dit sloeg aan en hij kreeg de smaak toen echt te pakken en hij begon aan talentenjachten.

Met "My heart will go on" wist hij met zijn bijzondere kinderstem heel veel talentenjachten te winnen. Het ogenblik van een eigen nummer te gaan zingen was voor Wesley dan ook een grote wens.
Toen Pierre Kartner zijn eerste nummer "Bedankt" schreef, was Wesley dan ook bijzonder trots, omdat het een gevoelig liedje was geworden voor zijn ouders.

Met zijn heldere en bijzondere stem weet Wesley het levenslied weer op een bijzondere wijze naar voren te brengen, niet alleen met zijn stem, maar als men hem ziet optreden, dan weet men dat hier iemand staat, die vanuit zijn hart het Nederlandse lied weet te brengen, met veel gevoel en emotie. Ondanks dat hij pas 1 cd-single heeft uitgebracht, weet Wesley dat hij al veel fans heeft.
Met zijn eigen Fanclub en zijn eerste fanclubdag, die in 2 weken tijd was uitverkocht bewijst hij dat hij op de goede weg zit om steeds bekender te worden.

Zijn grootste wens is de juiste mensen tegen te komen die samen met hem er alles uit gaan halen wat erin zit.
Maar zoals hij zelf zegt, het belangrijkste in mijn jonge leven is gezondheid, eerlijk zijn, en mijn ouders en mijn broer. En natuurlijk mijn fans want of je nu heel beroemd bent, of je bent net bezig, fans zijn het belangrijkste in het leven van een artiest.
Maar de mensen waar mijn bewondering ook naar uitgaat zijn de radio piraten, zij zijn tenslotte nog de mensen die achter het Nederlandse lied staan en daarom alle piratenzenders bedankt voor het draaien van het Nederlandse lied.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Wesley

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wesley kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.