Double Orange

Double Orange boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Double Orange.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Eind 2004 liep Ruud de hoog blonde Petry tegen het lijf en de muzikale vonk sloeg over.....

Hiermee was het zangduo Double Orange geboren! Een gezellig, spontaan duo met hun eigentijdse Nederlandstalige muziek.

De singles van Double Orange hadden Top 20 noteringen bij regionale radio en tvzenders in Nederland en België. Diverse optredens in radio-en TV programma's bleken baanbrekend, en het publiek sloot het duo voorgoed in hun hart. 

Het repertoire bestaat uit eigen liedjes die geschreven zijn door Kees Tel en ook maken zij zo af en toe zelf mooie Nederlandstalige liedjes.

Boeken of een optie plaatsen voor Double Orange?

Voor meer informatie over Double Orange kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Double Orange

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangduo's, Zangtrio's en Groepen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19441 mensen

Specificaties van Double Orange

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Double Orange

DOUBLE ORANGE is de artiestennaam van Ruud Koster en Petry Martens.

Petry komt uit Mierlo-Hout en de eerste kennismaking met muziek waren de pianolessen waarna het zingen toch ook heel belangrijk werd.

Na drie jaar zangles te hebben gehad van zangpedagoog Tine van Grootel uit Valkenswaard heeft zij het project afgesloten met een single.
Met bands als Gamble, Smash en Slipper speelde zo'n 180 keer per jaar van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot Rotterdam en veel in Duitsland.
Daarna verder als solo zangeres, Patty Wood, met country rock repertoire.

Na veel optredens en diverse country festivals deed zij ook mee aan regionale en landelijke talentenjachten waarmee zij diverse prijzen heeft gewonnen.

Ruud komt uit Eindhoven en was als kind al bezig met verkleedpartijtjes en playback acts.
Ook deed hij mee aan diverse talentenjachten en aan de playbackshow van Hennie Huisman waarmee hij de eerste prijs behaalde.

Daarna gooide hij het wiel om en ging live zingen.
Na een aantal jaren zangles te hebben gehad werd er een duo gevormd Maxwell & Reeves.

Een geweldige tijd met veel optredens. Daarna nog een aantal jaren gezongen in dinnershows met o.a. een act als Julio Iglesias die hij perfect weet te evenaren.

Eind 2004 liep Ruud de hoog blonde Petry tegen het lijf en de muzikale vonk sloeg over.....
hiermee was het zangduo geboren! Een gezellig, spontaan duo met hun eigentijdse Nederlandstalige muziek.

Onze eerste nieuwe single, duizend en een sterren, welke op dat moment furore maakte bij alle regionale radio en tv zenders in Nederland en België, geschreven door Kees Tel en was direct het bekende schot in de roos en behaalde de hoogste regionen in de Top 20. Diverse optredens in radio-en TV programma's bleken baanbrekend, en het publiek sloot het duo voorgoed in hun hart.
Bij RADIO NL was duizend en een sterren Hollandse nieuwe!
Toen kwamen wij in contact met Wout van Doleweerd van Dutch Artists Management BV in Hilversum die ons verder ging begeleiden. Helaas van korte duur i.v.m. het overlijden van Wout van Doleweerd.

In Juni 2005 kwam onze tweede single “Aan de Griekse stranden” uit. Deze werd goed ontvangen en heel goed gedraaid bij heel veel radiostations in Nederland en België.

Tot en met 3 sterren genoteerd bij RTV OOST, interview met Jochem van Gelder, opnamen bij HART VOOR MUZIEK in Dance Palace Happy Dayzz in Culemborg en roosschijf bij Loco FM.

Talentenjacht 2, Sterren.nl van de Tros. Iedereen kan stemmen op de liedjes van talenten van Sterren.nl. Uit de eerste ronde zal een top vijf ontstaan.

Aan deze vijf voegt de redactie van Sterren.nl zelf ook nog vijf talenten toe, in totaal tien talenten. Wij waren een van de talenten die door de redactie van Sterren.nl zijn toegevoegd.

Deze tien talenten gaan strijden om de eerste plaats. In de tweede ronde valt er in de eerste vijf dagen elke dag een talent af tot er vijf talenten over zijn.

Wij zaten bij de laatste vijf goed voor een optreden en TV opname van de Tros op 4 oktober 2006 in het muziekprogramma "STERREN VOOR DIEREN" in Arnhem.

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Double Orange

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Double Orange kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.