Wipneus en Pim Trakteren

Wipneus en Pim Trakteren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wipneus en Pim Trakteren.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In de familievoorstelling ‘Wipneus en Pim Trakteren’ maakt het bekende DJ duo hun reputatie weer helemaal waar.

Muziek en beweging

Natuurlijk draait DJ Pim de allerleukste muziek en zorgt Wipneus dat iedereen lekker in beweging blijft met een fijne stoelendans en andere leuke plannetjes maar daarnaast is er voor iedereen die meedoet een heerlijke Traktatie!

Toch hebben DJ’s Wipneus en Pim niet alles voor het zeggen want als 'De Tijdgeest' tevoorschijn komt lopen de zaken ineens heel anders en moeten DJ’s Wipneus en Pim, samen het publiek, alle zeilen bijzetten om de voorstelling tot een goed einde te brengen.
Een knotsgekke reis door de tijd moet ervoor zorgen dat De Traktatie weer in handen van de DJ’s komt zodat zij de iedereen in de zaal een heerlijke verrassing kunnen geven.

'Wipneus en Pim Trakteren' is een razendsnelle, spectaculaire, knotsgekke interactieve familievoorstelling. Na twee succesvolle jaren in theaters door het land is ‘Wipneus en Pim Trakteren’ nu ook beschikbaar voor festivals en (bedrijfs)evenementen.

Boeken of een optie plaatsen voor Wipneus en Pim Trakteren?

Voor meer informatie over Wipneus en Pim Trakteren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wipneus en Pim Trakteren

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26581 mensen

Specificaties van Wipneus en Pim Trakteren

  • Tijdsduur: 1 x 35 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Wipneus en Pim Trakteren

Ze heten DJ’s Wipneus & Pim en ze staan garant voor ouderwets feesten, oftewel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat zijn behalve lekkere ‘cheesy’ platen als ‘When the rain begins to fall’ van Pia Zadora en de herkenninsgmelodie van ‘The A-team’ ook ‘Seven Nations Army’ van de White Stripes en een goeie house-deun. Met hun hilarische ‘feel-good’-acts hebben Wipneus & Pim een nieuwe dj-cultuur tot stand gebracht. Daarin speelt de participatie met hun publiek een hoofdrol door middel van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’-competities en playback-battles.

Wipneus & Pim treden op voor jong, oud en alles wat daar tussenin zit. Ze hebben een hele leuke theatershow voor de kids, ze zetten feesttenten en popzalen op hun kop, maken bedrijfsfeesten pas écht leuk en kunnen de juiste toon zetten op elke ontvangst of bijeenkomst.

De ‘roots’ van Wipneus & Pim liggen in de poptempel Het Paard van Troje te Den Haag. Daar begonnen twee dj’s in 1996 voor de grap met een zo genaamde dj-battle. De uitdaging: wie kon de meest ‘cheesy’, of tewel lekker ‘foute’ platen op de draaitafel leggen. Aangemoedigd door de uitbundige reacties van het publiek gingen Wipneus & Pim daar mee door. Voor ze het wisten stond het duo op de podia van Pinkpop en Lowlands en werd hun show een begrip.

Hoogtepunten te over in de geschiedenis van Wipneus & Pim, al was het alleen al omdat elke show een doorslaand succes is, waarbij het niet uitmaakt of ze in een discotheek, op een dorpsplein of op een bedrijfsfeest staan. Speciale vermelding verdient echter hun optreden op Parkpop toen met behulp van Ome Willem de vuisten van 200.175 toeschouwers op mekaar kregen.

Eind 2004 vierden de DJ’s hun 1000e voorstelling met een grootse revu in de Groenoordhal in hun thuishaven Leiden. Daar gaven gouwen ouwen als George Baker en Anita Meijer acte de présence gaven maar ook de hiphop-pioniers van King Bee kwamen daar ‘Back by dope demand’.

Wipneus & Pim maken zelf trouwens ook muziek. Een van rodukties, een hilarische versie van ‘Drie maal drie is negen’ verscheen onlangs op de Vlaamse alternatieve kinderplaat ‘Kapitein Winokio zag twee beren’, waarop ook Henny Vrienten en Spinvis figureren.

Anno 2007 hebben Wipneus & Pim het drukker dan ooit. Zo presenteerden ze onlangs een gloedjenieuw concept, de AVRO’s Toppop Disco Bingo, onthaalden ze op de Wedren in Nijmegen de wandelaars van de Vierdaagse met hun plaatjes en praatjes (heel gek dat die wandelaars met zoveel kilometers in de benen toch nog kunnen dansen en springen!) en ze verschijnen dit najaar op kid-events als Legoworld én Het Feest van Sinterklaas.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Wipneus en Pim Trakteren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wipneus en Pim Trakteren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.