Wipneus en Pim Trakteren

Wipneus en Pim Trakteren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wipneus en Pim Trakteren.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
In de familievoorstelling ‘Wipneus en Pim Trakteren’ maakt het bekende DJ duo hun reputatie weer helemaal waar.

Natuurlijk draait DJ Pim de allerleukste muziek en zorgt Wipneus dat iedereen lekker in beweging blijft met een fijne stoelendans en andere leuke plannetjes maar daarnaast is er voor iedereen die meedoet een heerlijke Traktatie!

Toch hebben DJ’s Wipneus en Pim niet alles voor het zeggen want als 'De Tijdgeest' tevoorschijn komt lopen de zaken ineens heel anders en moeten DJ’s Wipneus en Pim, samen het publiek, alle zeilen bijzetten om de voorstelling tot een goed einde te brengen.
Een knotsgekke reis door de tijd moet ervoor zorgen dat De Traktatie weer in handen van de DJ’s komt zodat zij de iedereen in de zaal een heerlijke verrassing kunnen geven.

'Wipneus en Pim Trakteren' is een razendsnelle, spectaculaire, knotsgekke interactieve familievoorstelling. Na twee succesvolle jaren in theaters door het land is ‘Wipneus en Pim Trakteren’ nu ook beschikbaar voor festivals en (bedrijfs)evenementen.

Boeken of een optie plaatsen voor Wipneus en Pim Trakteren?

Voor meer informatie over Wipneus en Pim Trakteren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wipneus en Pim Trakteren

Deze act is bekeken door 16851 mensen

Specificaties van Wipneus en Pim Trakteren

  • Tijdsduur: 1 x 35 minuten
  • Geluid: exclusief