Aad Piraat Kindershow

Aad Piraat Kindershow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Aad Piraat Kindershow.

Aad Piraat Kindershow 8,3 10 3 klanten waarderen deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Aad Piraat is op zoek naar nieuwe bemanning voor zijn schip "De Eendracht". De kinderen leidt hij op tot echte piraten. Zij beleven een spannend avontuur, waarin zij een actieve rol spelen. In een uur leren zij alle gevaren en geneugten van de zee kennen. Een groot meeleef-avontuur over het leven van échte piraten.

Piratenavontuur

Aad Piraat vertelt en zingt over de gevaren van de zee. Over Kapitein Spetter, die met zijn schip op de rotsen te pletter sloeg, maar weer vrolijk terug naar zijn huis zwom. Over piraat Pinkelien, een piraat van maar één meter tien, die zichzelf omhoog schoot naar de zon en in China landde in een regenton. En ook over Kapitein Kreel, die in de golf van Biskaje werd overvallen door wel tweehonderd haaien. Hij sloeg ze twee aan twee, het is écht waar, zo met hun koppen hard tegen elkaar. En in een kwartier was hij daarmee weer klaar.

Piratentoverkracht

Aad Piraat bewijst dat piraten toverkracht bezitten. Toverspuug, het kleurboek van Kapitein Haak, Pippi het piratenkonijn en een spannend zwaardgevecht met ballonzwaarden. De piratenkandidaten blijken ook piratentoverkracht te hebben, zij toveren met iedere truc mee. Door spreuken te roepen, maar enkele piraatjes mogen zelfs op het podium komen helpen. Piratenliedjes en de piratendans

Aad Piraat bezingt zijn talloze avonturen. De kinderen kunnen alle coupletten moeiteloos meezingen. In de piratendans gaan alle voetjes van de vloer en zingen de piratenkandidaten Lalalalalala Boemboemboemboem. Alle liedjes en de dans staan op een leuke CD.

Boeking of een optie plaatsen voor Aad Piraat Kindershow?

Voor meer informatie over Aad Piraat Kindershow kunt u contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Aad Piraat Kindershow

Deze act is bekeken door 15121 mensen

Specificaties van Aad Piraat Kindershow

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Decor: Klein decor
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Den Haag (v.v.)

O.B.S. Het Startpunt

  • Ingevuld door: Tamara Vos
  • Locatie: Den Haag
  • Datum: woensdag 2 februari 2011

Reactie:

“Zeer goede interactieve show. Die goed bij onze kinderen aansloot. Kinderen waren super enthousiast en erg betrokken. ”

9,0

Waardering:

Bekijk alle 3 klantwaarderingen