De Gele Pakken - Animatie Act

De Gele Pakken - Animatie Act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Gele Pakken - Animatie Act.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hier zijn we dan, uw gastheren voor vandaag. Leuk dat u er bent, fantastisch dat wij er zijn.  Gewoonweg top, give me the five, cooler dan cool, het wordt gezellig, nee het is al gezellig.... 

De avond kan niet meer stuk bij deze twee ras entertainers bij wie het gastheerschap in het bloed zit. In hun snelle outfit en met de juiste "appearence" geven zij met heel veel enthousiasme en een enorme dosis welgemeende warmte de gasten het gevoel dat ze welkom zijn.

Laat de Yellowboys maar schuiven. Zij weten waar het allemaal om draait, zij weten wat hun te doen staat want zij kennen de klappen van de zweep. Zij zijn namelijk wie ze zijn en dat laten ze zien ook.

Boeken of een optie plaatsen voor De Gele Pakken - Animatie Act?

Voor meer informatie over De Gele Pakken - Animatie Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Gele Pakken - Animatie Act

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Animatie Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22249 mensen

Specificaties van De Gele Pakken - Animatie Act

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Inclusief 150 km. vanaf Vlissingen (v.v.), hierna € 25,--
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor De Gele Pakken - Animatie Act

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 7,5.

Pegasus Nautic Events

  • Locatie: Rotterdam
  • Datum:

Ik vond de acteurs erg grappig en heb om mij heen ook positieve reacties gehoord. Het enige wat ik minder vond was dat aan het eind niet helemaal duidelijk werd dat de gasten "gearresteerd"werden. Misschien hadden ze dit duidelijk door de microfoon kunnen vertellen. Verder ben ik over het contact en de presentatie tevreden. Ingevuld door: Annemiek de Kok.

Waardering:

7,5

Boeking of een optie plaatsen voor De Gele Pakken - Animatie Act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Gele Pakken - Animatie Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.