Andy's - One Man Band

Andy's - One Man Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Andy's - One Man Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Andy behoort tot één van de beste one-man-bands in Nederland. Als one-man-band weet Andy met live zang & muziek en top entertainment de hele tent op z’n kop te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt.

Door zijn gevoel voor entertainment, het virtuoze spel, de zangkwaliteit en de leuke kleine acts is deze one-man-band ongekend en verrassend!

Staand, dansend en zingend tovert hij de muziek uit zijn keyboard.

Hij is een echte virtuoos op zijn toetsen. Je kunt hem tegenkomen in een chique restaurant, maar ook in de feestcafé's. Vaak staat het publiek om hem heen om te zien of het allemaal echt is. En ja, ... het is echt! Geen computers, geen midifiles, maar alles echt live gespeeld en gezongen. Zeer geschikt voor avondvullende programma's. Meezingen, entertainen, uitstekende repertoirekeuze, en vooral; Een goede zanger en virtuoze toetsenist! En tijdens het optreden weet Andy telkens weer het publiek te verrassen door kleine acts of leuke attributen. Zo behoudt hij de aandacht van het publiek.

Repertoire

Nederlandstalig - Top40 - Apres Ski - 70's Disco - Soul - Rock&Roll
Easy Listening - Latin & Caribbean - Country - Feest - en meer...

Nagenoeg alle muziekstijlen zijn mogelijk. Van Nederlandstalige muziek tot de beste top40, van Apres-ski tot de aanstekelijke seventies discomuziek. Soul, rock&roll, stijldansmuziek, caribbean en salsa, country, ... noem maar op, het kan allemaal. Avondvullend all-round muziek, of liever avondvullend country?  Of wilt u ècht feesten en gaan we lekker après-skieën en meezingen?  Smartlappen & Nederlandstalig, Top40, seventies, rock, rock&roll, of alleen maar relaxte achtergrond muziek in de stijl van Michael Buble?

Het repertoire is enorm groot waardoor op bijna elk evenement de juiste muziek gespeeld kan worden.  Rustige en stijlvolle easy-listening muziek tijdens een receptie of een diner-dansânt, of een uitbundig meezingfeest in een overvol café.  Andy's onemanband is werkelijk van alle markten thuis.

Boekingsgegevens

Standaard boekt u Andy’s One-Man-Band voor een avondvullend programma van 4,5 uur. Dit kan eventueel uitgebreid worden.

Inclusief:

  •  
  • een professionele geluidset tot 350 personen
  • podiumverlichting
  • muziek voor in de (enkele en korte) pauzes van Andy
  • optioneel: Een zwart achtergrond decordoek met knipperende lichtjes

Boeken of een optie plaatsen voor Andy's - One Man Band?

Voor meer informatie over Andy's - One Man Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Andy's - One Man Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere One Man Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19061 mensen

Specificaties van Andy's - One Man Band

  • Tijdsduur: 4½ uur aaneengesloten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Licht: Kleine lichtset
  • Reiskosten: incl. 200 km vanaf Roosendaal, hierna € 0,60 per km.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Andy's - One Man Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Andy's - One Man Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.