Biografie van Yonina Buikdansshows

Biografie
Yonina is in Amerika geboren en heeft Libanese ouders. Al vanaf haar vijfde jaar studeert ze oriëntaalse buikdans. Yonina is afgestudeerd aan de befaamde 'School of Performing Arts' in New York en heeft een dansopleiding afgerond bij de 'Martha Graham Dance Company'. Als buikdanseres heeft Yonina succesvolle tournees door de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Europa gemaakt. In Amsterdam zette zij een dansschool voor oriëntaalse dans op. Hiermee introduceerde zij in Nederland de oriëntaalse buikdans als kunstvorm, daardoor kreeg deze dansvorm een grote populariteit. Verder is Yonina Doctorandus in de wiskunde en psychologie, schrijfster van boeken en een ervaren danslerares.

Referenties
Yonina heeft presentaties gedaan voor o.a. Croky Chips, Melkunie, Walra, ING, Centraal Bureau voor Tuinbouwprodukten en Tandem Computers

Overige info
In de dans- en magic-gedeelten van haar show betrekt Yonina het publiek op een stijlvolle manier en creëert daarmee saamhorigheid en een ongedwongen sfeer. Yonina's show zorgt voor een onvergetelijk feest! Als geen ander betrekt Yonina de gasten op een onderhoudende manier bij de buikdansshow en ontketent ze gezelligheid en spektakel tijdens het feest. Haar jarenlange show- en televisie-ervaring staat garant voor stijlvol entertainment op hoog niveau.