Yonina Buikdansshows

Yonina Buikdansshows boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Yonina Buikdansshows.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uw feestgelegenheid.. dan is de buikdansshow van Europa's bekendste buikdanseres Yonina uitermate geschikt.

Prachtige buikdans

Samen met haar begaafde percussioniste Shira presenteert zij een wervelende 1001 Nacht show met prachtige buikdans, oosterse muziek, magic-illusies en humor. Met deze verrassende en intrigerende combinatie weten zij het publiek tot de laatste minuut te boeien.

Als geen ander betrekt Yonina de gasten op een onderhoudende manier bij de buikdansshow en ontketent ze gezelligheid en spektakel tijdens het feest. Haar jarenlange show- en televisie-ervaring staat garant voor stijlvol entertainment op hoog niveau.

Boeken of een optie plaatsen voor Yonina Buikdansshows?

Voor meer informatie over Yonina Buikdansshows kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Yonina Buikdansshows

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 1001 Nacht & Oosterse Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27443 mensen

Specificaties van Yonina Buikdansshows

  • Tijdsduur: 1 x 20 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Yonina Buikdansshows

Biografie
Yonina is in Amerika geboren en heeft Libanese ouders. Al vanaf haar vijfde jaar studeert ze oriëntaalse buikdans. Yonina is afgestudeerd aan de befaamde 'School of Performing Arts' in New York en heeft een dansopleiding afgerond bij de 'Martha Graham Dance Company'. Als buikdanseres heeft Yonina succesvolle tournees door de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Europa gemaakt. In Amsterdam zette zij een dansschool voor oriëntaalse dans op. Hiermee introduceerde zij in Nederland de oriëntaalse buikdans als kunstvorm, daardoor kreeg deze dansvorm een grote populariteit. Verder is Yonina Doctorandus in de wiskunde en psychologie, schrijfster van boeken en een ervaren danslerares.

Referenties
Yonina heeft presentaties gedaan voor o.a. Croky Chips, Melkunie, Walra, ING, Centraal Bureau voor Tuinbouwprodukten en Tandem Computers

Overige info
In de dans- en magic-gedeelten van haar show betrekt Yonina het publiek op een stijlvolle manier en creëert daarmee saamhorigheid en een ongedwongen sfeer. Yonina's show zorgt voor een onvergetelijk feest! Als geen ander betrekt Yonina de gasten op een onderhoudende manier bij de buikdansshow en ontketent ze gezelligheid en spektakel tijdens het feest. Haar jarenlange show- en televisie-ervaring staat garant voor stijlvol entertainment op hoog niveau.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Yonina Buikdansshows

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Yonina Buikdansshows kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.