Poppentheater Het Poppenhuis

Poppentheater Het Poppenhuis boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Poppentheater Het Poppenhuis.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De echte Poppenkast, zoals het hoort te zijn!!!

Poppentheater “Het poppenhuis” is dé echte poppenkast. Alles draait om de poppenkastpoppen Jan Klaasen en Katrijn. De ervaren poppenkastspeler laat de kinderen de verhalen beleven. In een mum van pop “helpen” de kinderen Jan Klaasen en Katrijn. Ze zijn alles vergeten en wanen zich in de poppenkast. De kinderen springen op en schreeuwen. Interactie staat voorop.

Unieke poppenkastpoppen

De exclusieve poppenkastpoppen zijn speciaal ontworpen voor ons poppenpaleis. Wij laten uw kinderen 4 x 20 minuten “ontsnappen” aan de werkelijkheid en terugkeren naar hun eigen wondere en fantasierijke wereld. De kinderen praten nog dagen over de schitterende poppen en de meeslepende avonturen. Gun uw kinderen  de poppenkastvoorstelling van “Het poppenhuis”, het is een echte aanrader.

Boeken of een optie plaatsen voor Poppentheater Het Poppenhuis?

Voor meer informatie over Poppentheater Het Poppenhuis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Poppentheater Het Poppenhuis

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Poppenkasten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 39999 mensen

Specificaties van Poppentheater Het Poppenhuis

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 4 x 20 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km. va, Heinenoord daarna € 0,50 per km. (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Poppentheater Het Poppenhuis

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Poppentheater Het Poppenhuis kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.