Captain Midnight Pianoshow

Captain Midnight Pianoshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Captain Midnight Pianoshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Captain Midnight Solo

Is een Party Pianoshow ondersteund door bewerkte orkestbanden waar de zang en piano zijn uitgehaald. Deze worden er live bijgezongen en gespeeld waardoor een lekker "live muziek" effect ontstaat van een hele live band, voor de prijs van een solo-muzikant.

Op bekend pianorecept worden met groot enthousiasme alle klassiekers uit verschillende genres gespeeld van de jaren '50 tot vandaag. Door het enorme brede repertoire en het feilloos aanvoelen van "het juiste nummer op het juiste moment" ontstaat er automatisch een feestavond die geheel op ieder publiek wordt afgestemd met voor ieder wat wils!

Steeds weer ontstaat dat ouderwetse “meezingen-rond-de-piano”-gevoel, waarbij de feestgangers mee kunnen galmen op bekende hits van Elvis, the Beatles, Billy Joel tot Robbie Williams, Marco Borsato, Andre Hazes en alles daartussen.

Door deze diversiteit en het aanpassingsvermogen is deze act leuk voor zowel jong als oud. Om de act nog gevarieerder te maken, is het mogelijk een zangeres mee te boeken die een set doet met de meest bekende Dance-Classics en andere bekende hits die de dansvloer doen vullen.

Captain Midnight & Live Band

The Captain Midnight Live Band is een betaalbare wervelende party coverband rondom de grote piano van Captain Midnight, begeleid door live topmuzikanten, waarbij alles draait om sfeer en gezelligheid.

Een grote mix van de bekendste (neder)pop-, rock- en danshits van de afgelopen 50 jaar passeren de revue met allen één ding gemeen, nl : Het grote feest- en meezing gehalte.

Bij de Live Band wordt Captain Midnight begeleid door een drummer, bassist en gitarist uit de absolute top van de muziekscene. Op speciaal verzoek is de band in overleg verder uit te breiden met bv. blazers en zangeressen. Kijk naar de promofilm om te zien en beleven dat deze band werkelijk elke gelegenheid op z’n kop kan zetten.

Boeken of een optie plaatsen voor Captain Midnight Pianoshow?

Voor meer informatie over Captain Midnight Pianoshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Captain Midnight Pianoshow

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere One Man Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34218 mensen

Specificaties van Captain Midnight Pianoshow

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur, 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: inclusief podiumlicht
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 tot 7 personen
  • Reiskosten: incl. 30 km. vanaf Den Haag, daarna € 0,35 per km.
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Captain Midnight Pianoshow

Zoals heel veel van de leukste dingen in het leven, komt ook ‘Captain Midnight’s Piano Party’ voort uit een spontane actie. Dave Fisser, pianist en zanger van de beruchte Haagse coverband ‘de Rockenjagers’ werd voor een besloten event gevraagd om zonder zijn band een berg muzikale gezelligheid te brengen op voetbalclub Quick. Dave, altijd wel in voor een ouderwets gezellig feestje én een nieuwe uitdaging, zette het clubhuis volledig op z’n kop, en nog steeds wordt er met een glimlach terug gedacht aan die ene legendarische avond in 2008. Captain Midnight’s Piano Party was geboren.

In de studio werden ruim 300 orkestbanden van de allerbekendste hits die onze popgeschiedenis heeft voortgebracht bewerkt, zodat het tempo van de avond altijd hoog blijft en het om verzoekjes vragende publiek op de wenken bediend kan worden. De oldskool piano werd met behulp van een lik verf en wat technische handigheidjes opgewaardeerd tot volwaardige hitmachine en Captain Midnight was klaar om het Nederlandse schnabbelcircuit te gaan domineren.

Dankzij een uitgebreid netwerk en de zeer positieve mond-tot-mond reclame van een grote schare trouwe fans, stroomden de boekingen voor de kersverse act binnen. Alleen in 2010 stonden er al meer dan 100 optredens in de overvolle agenda. Inmiddels heeft de Captain Midnight Piano Party acte de presènce mogen geven op tal van prachtige events, waaronder de onvoorstelbaar drukbezochte eindweek in Val Thorens, het EK Beachrugby, het Kika Gala (waar de band o.a.: Justine Pelmelay en Donna Lynton begeleidde), de uitreiking van de Haagse Sportprijzen en voor duizenden uitzinnige feestgangers na de finale van de Euro Hockey League. Ook op Grentpop 2010 in Noordwijk hield de kapitein zich prima staande tussen gevestigde namen als Boris en Stereo.

En omdat we allemaal weten dat succes naar meer smaakt, blijft de ambitieuze Captain Midnight onverminderd aan de weg timmeren. Inmiddels kan men er ook voor kiezen om de act te boeken met een fantastische live band en eventueel ook achtergrondzangeressen en blazers, om de boel nog spectaculairder te maken. In welke bezetting de Piano Party ook voorbij komt, een feestje is gegarandeerd!

Om dat te vieren verschijnt er in mei 2011 dan ook een heuse Captain Midnight Piano Party mini-CD. Daarop een vijftal eigen liedjes, met zoals je van Dave kunt verwachten een hoog meezinggehalte! Natuurlijk zal Captain Midnight ook gewoon te boeken blijven met de bekende covers, want het feest der herkenbaarheid staat elk optreden weer voorop!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Captain Midnight Pianoshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Captain Midnight Pianoshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.