Captain Midnight Pianoshow

Captain Midnight Pianoshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Captain Midnight Pianoshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Captain Midnight Solo

Is een Party Pianoshow ondersteund door bewerkte orkestbanden waar de zang en piano zijn uitgehaald. Deze worden er live bijgezongen en gespeeld waardoor een lekker "live muziek" effect ontstaat van een hele live band, voor de prijs van een solo-muzikant.

Op bekend pianorecept worden met groot enthousiasme alle klassiekers uit verschillende genres gespeeld van de jaren '50 tot vandaag. Door het enorme brede repertoire en het feilloos aanvoelen van "het juiste nummer op het juiste moment" ontstaat er automatisch een feestavond die geheel op ieder publiek wordt afgestemd met voor ieder wat wils!

Steeds weer ontstaat dat ouderwetse “meezingen-rond-de-piano”-gevoel, waarbij de feestgangers mee kunnen galmen op bekende hits van Elvis, the Beatles, Billy Joel tot Robbie Williams, Marco Borsato, Andre Hazes en alles daartussen.

Door deze diversiteit en het aanpassingsvermogen is deze act leuk voor zowel jong als oud. Om de act nog gevarieerder te maken, is het mogelijk een zangeres mee te boeken die een set doet met de meest bekende Dance-Classics en andere bekende hits die de dansvloer doen vullen.

Captain Midnight & Live Band

The Captain Midnight Live Band is een betaalbare wervelende party coverband rondom de grote piano van Captain Midnight, begeleid door live topmuzikanten, waarbij alles draait om sfeer en gezelligheid.

Een grote mix van de bekendste (neder)pop-, rock- en danshits van de afgelopen 50 jaar passeren de revue met allen één ding gemeen, nl : Het grote feest- en meezing gehalte.

Bij de Live Band wordt Captain Midnight begeleid door een drummer, bassist en gitarist uit de absolute top van de muziekscene. Op speciaal verzoek is de band in overleg verder uit te breiden met bv. blazers en zangeressen. Kijk naar de promofilm om te zien en beleven dat deze band werkelijk elke gelegenheid op z’n kop kan zetten.

Boeken of een optie plaatsen voor Captain Midnight Pianoshow?

Voor meer informatie over Captain Midnight Pianoshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Captain Midnight Pianoshow

Deze act is bekeken door 22377 mensen

Specificaties van Captain Midnight Pianoshow

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur, 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: inclusief podiumlicht
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 tot 7 personen
  • Reiskosten: incl. 30 km. vanaf Den Haag, daarna € 0,35 per km.