Melrose

Melrose boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Melrose.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Energiek - Super Muzikaal - Sensationeel - Spraakmakend

En mede daardoor al jaren een topformatie in Nederland en omstreken!

Melrose houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de band met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel bommetjevol theater, slapstick, Special FX, laster- en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt.

Een fantastische feestelijke muzikale beleving!

Als een sensationele muzikale storm raast de band Melrose door Nederland. Met een super gevarieerde show bomvol Special FX, de meest fantastische meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest!

Het repertoire van Melrose bevat de kneitervetste hits van de internationale popgeschiedenis

Maak kennis met de Super Turbo Show van de band Melrose. Een bijna 3 uur durende muzikale happening waarin de ene na de andere kneitervette superhit op het publiek los gelaten wordt. En dat betekend hossen, springen en meezingen. Een energiekehyperactief spektakel met een ongekend aantal covers dat uniek is in Nederland en omstreken.

Boeken of een optie plaatsen voor Melrose?

Voor meer informatie over Melrose kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Melrose

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 56471 mensen

Specificaties van Melrose

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur, 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Geluid: inclusief tot 1200 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Melrose

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Scouting Nederland

  • Door: Lars Vermeij
  • Locatie: Amersfoort
  • Datum:

Prima in orde. Act werd goed ontvangen en show was super!

Waardering:

8,0

Biografie van Melrose

Vanaf hun oprichting als Mike & the Mellotones in 1993 heeft deze band vooraan gestaan in een nieuwe bluesbeweging in Europa. Ze hebben zich naar de vaderlandse bluestop gewerkt op basis van een onwrikbare livereputatie en een ongeëvenaard talent om muziek met show hand in hand te laten gaan.

Het is deze jongens er niet om te doen simpelweg oude muziek te herkauwen, ze willen juist het stof er af blazen en iets nieuws, anders en opwindends doen met de muziek waar ze van houden. The Mellotones stoppen de ‘Soul’ in de ‘Rock’ en ze doen dat met een kracht waar je onmogelijk omheen kunt. Sleutelwoorden die in recensies gebruikt worden om optredens van The Mellotones te omschrijven zijn energiek, strak, krachtig, intens, onderhoudend, origineel en vernieuwend.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Melrose

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Melrose kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.