Glamourama!

Glamourama! boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Glamourama!.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met 10 man sterk is Glamourama! de grootste en vrolijkste partyband van Nederland.

Deze kleurrijke showband valt meteen op door de 4 (!) zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte het publiek ieder optreden weer mee weten te krijgen. De bandleden van Glamourama! hebben plezier tijdens het spelen en de energie die daarbij van het podium af spat, slaat meteen over op het aanwezige publiek. Het repertoire is verrassend en veelzijdig: in hoog tempo worden meer dan 100 hits op het publiek afgevuurd en de setlist bestaat uit muzikaal hoogstaande medleys van de bekendste feestnummers (denk aan de Toppers in Concert of het Foute Uur van Q-Music en je hebt een goed beeld van wat Glamourama! speelt). Maar het repertoire bevat ook veel disco en danceclassics en de grootste hits uit de jaren ‘80, ‘90 en ‘00. Spectaculair, herkenbaar en voor elk wat wils!

Al ruim 10 jaar behoort Glamourama! tot de top van het evenementencircuit en wordt de band veel gevraagd voor de grotere evenementen en festivals.

Naast een spetterende feestband is Glamourama! een uitstekende begeleidingsband. De professionele en sympathieke muzikanten hebben hun sporen verdiend in de muziekwereld. De bandleden van Glamourama! staan regelmatig op het podium met o.a. Jan Smit, Gerard Joling, Anita Meyer, Frans Bauer, Nick & Simon en Trijntje Oosterhuis. Muzikanten die hun vak verstaan en serieus nemen en dat is terug te zien en horen op het podium.

Je kunt Glamourama boeken op verschillende manieren

 • 8 persoons bezetting exclusief geluid (4 x zang & 4 x band)
 • 8 persoons bezetting inclusief licht en geluid tot 1000 personen (4 x zang & 4 x band)
 • 10 persoons bezetting exclusief geluid (4 x zang & 4 x band & 2 x blazers)
 • 10 persoons bezetting inclusief licht en geluid tot 1000 personen (4 x zang & 4 x band & 2 x blazers)

Boeken of een optie plaatsen voor Glamourama!?

Voor meer informatie over Glamourama! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Glamourama!

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34855 mensen

Specificaties van Glamourama!

 • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur, 3 x 45 min. binnen 3 uur
 • Geluid: exclusief
 • Begeleiding: 10 personen
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Glamourama!

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Stichting Heksenfestijn

 • Door: Carla Snel
 • Locatie: Oudewater
 • Datum:

Alles liep naar wens en er waren geen moeilijkheden op of achter het podium. Goede band.

Waardering:

8,0

Biografie van Glamourama!

MET 10 MAN STERK DE SPECTACULAIRSTE FEESTBAND VAN NEDERLAND
Glamourama! is een 10-koppige, spetterende formatie met aan het front vier vrolijke zangeressen, die herkenbare en vrolijke partypop ten gehore brengen. Met de hits van artiesten als Abba, de Dolly Dots, Grease, Luv' en vele Songfestival Krakers zorgt dit kleurrijke gezelschap spontaan voor een bijzonder goed humeur én een superfeest van nimmer aflatende vrolijkheid en danslust!

Maarliefst vier frontvrouwen vormen het stralende middelpunt van deze band die hard op weg is een begrip te worden in feestpopminnend Nederland. Met hun technisch uitstekende maar vooral aanstekelijke en van een subtiele knipoog voorziene zang- en danspartijen razen ze als wilde amazones over het podium en het publiek. De hits die daarbij de zaal in worden geslingerd zijn van die klassiekers die iedereen kent. Het onontkoombare plezier van de vier zangeressen, bijgestaan door een flink uit de kluiten gewassen maar fantastisch op elkaar ingespeelde band (inclusief een uitgebreide blazerssectie) staat garant voor een mega-swingend spektakel en zorgt er voor dat het bijkans onmogelijk is om níet mee te zingen en springen. Eerst misschien nog stiekem en aarzelend maar als de schroom eenmaal is weggevallen en iederéén blijkt feest te vieren, is het hek van de dam en rest nog slechts één motto: Party Pop Till You Drop!

ACHTERGROND INFORMATIE
Glamourama! is eind 2001 opgericht door Stella Vermeulen op de Rockacademie in Tilburg. Stella wilde met Glamourama! een spectaculaire feestband neerzetten die zich van collega-artiesten onderscheidt door zowel de zeldzaam grote bezetting als het verrassende repertoire.
Enkele hoogtepunten op een rij: 2002
"You never get a second chance for a first impression". Daarom heeft Glamourama! het eerste jaar vooral veel gerepeteerd en try-outs gehouden in kleine zalen en kroegen, tot ze de tijd rijp achtten om zich op het echte werk te gaan storten.

2003
Al in het eerste jaar dat Glamourama! serieus aan de bak ging mochten ze spelen op een aantal gerenommeerde podia en evenementen, zoals de Heeren van Aemstel in Amsterdam, Roze Maandag in Tilburg en tijdens de North Sea Regatta in Scheveningen. Manager Stella studeert dit jaar als eerste ondernemer in de bestaansgeschiedenis van de Rockacademie af, wat Glamourama! een item in het NOS Journaal oplevert.

2004
Een druk jaar voor Glamourama!, met optredens bij onder andere het prestigieuze Popcentrum 013 in Tilburg, de Heineken Music Hall in Amsterdam en de Vierdaagse Feesten in Nijmegen. In april van dit jaar brengt Glamourama! de single Greatest Lovers uit (een medley van de grootste hits van Luv') bij platenlabel Red Bullet. Ook krijgt de band landelijke media aandacht bij Giel Beelen op radio 3FM en een reportage bij het SBS6 televisieprogramma Toen Was Het Nieuws.

2005
Begin januari begeleidt Glamourama! George Baker en Corry Konings bij Tilburg Voor Azië, waar tevens Henny Vrienten, Frank Boeijen, The Nits, Ben Liebrand en Freek de Jonge aanwezig waren. Dit benefietconcert voor de slachtoffers van de tsunami ramp was een initiatief van manager Stella Vermeulen en gitarist Norman Kapoyos en viel op door de grootste en meest diverse line-up van Nederland.
Naast optredens voor onder andere de Efteling in Kaatsheuvel en het jaarlijkse Gala van Nijenrode verschijnt Glamourama! dit jaar twee keer op televisie bij de TROS, eerst bij De Wereld van K3 en een paar maanden later bij TROS Muziekfeest op het Plein.

2006
Inmiddels heeft Glamourama! zich ontwikkeld tot een serieuze speler op de evenementenmarkt. De lange lijst optredens is dit jaar nog aangevuld met het MECC in Maastricht en het Willem II Stadion in Tilburg, en in juni sluit Glamourama! de roemruchte TT Nacht af. Ook staan de vier zangeressen samen met Jovink & De Voederbietels voor 20.000 toeschouwers op de Zwarte Cross, het grootste motorcross evenement van Europa.

Eigenlijk kun je na het lezen van dit alles maar 1 conclusie trekken: Van sjieke congressen tot dampende feesttenten, met Glamourama! haal je het plezier in huis!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Glamourama!

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Glamourama! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.