Albert van Benthem

Albert van Benthem boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Albert van Benthem.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In 2008 past Albert in het profiel van een commercial van telecombedrijf KPN over een volkszanger uit Brabant genaamd FONS en van de 60 kandidaten steekt Albert er met kop en schouders bovenuit mede doordat hij inmiddels veel acteerde en een echte volkszanger was.

Van het typetje Fonske naar Après Ski knaller

Van 2008 tot en met 2010 heeft Albert een hype in handen als dit leuke herkenbare typetje Fons of wel Fonske.

Platenmaatschappij Telstar onder leiding van meneer Johnny Hoes biedt Albert een platencontract aan en er volgen vier singles en een feestalbum.

Albert scoort de ene na de andere après-ski knaller met hits als De Reiger (duet met Roy Raymonds) en Viva Vogeltje en heeft de beste knaller van het jaar met De Hoedjesdans in 2011.

In Westendorf bij apresski tent GERRY ‘S INN is Albert 6 jaar lang het gezicht samen met Stefan Storm.

Maar Albert is een meer veelziidige zanger dan we denken

In 2015 brengt Albert een ballad uit met de titel ALS JE MIJ NIET MEER WILT ZIEN door Albert zelf geschreven op melodie van het aloude nummer Sealed with a kiss.

Hiermee laat hij zien veelzijdiger te zijn dan velen dachten en in 2019 krijgt dit vervolg door de unieke samenwerking met top zangeres Margretha van de Laar die hem benadert om samen een duet uit te brengen na een geweldig spontaan optreden samen op de vakantiebeurs .

Onder leiding van top producer Jeroen Englebert  en producer Patrick Muhren wordt in studio Arnold Mühren te Volendam de hit ALS JE VRIENDEN HEBT  OPGENOMEN en dit overtreft ieders verwachting, binnen no time wordt het vervolg genaamd NOOIT TE LAAT  opgenomen. Deze plaat doet t ook super goed en als gimmick wordt de plaat door hun zelf omgetoverd in een heuse sinterklaas plaat.

Boeken of een optie plaatsen voor Albert van Benthem?

Voor meer informatie over Albert van Benthem kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Albert van Benthem

Deze act is bekeken door 29669 mensen

Specificaties van Albert van Benthem

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)