Valerio Zeno

Valerio Zeno boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Valerio Zeno.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Valerio Zeno half Italiaans, half Amsterdammer, wist tijdens de de hoogtijdagen van Ron’s Honeymoonquiz precies wat hij later wilde worden. Presentator. En niet zo maar een… 

Valerio wist al vroeg dat hij presentator wilde worden

Op zijn 20e was hij te zien in het spraakmakende 6Pack, dat werd uitgezonden op SBS6. Daarna vervolgde hij zijn carrière bij TMF waar hij drie jaar werkte. Hier maakte hij onder andere “Wakker worden met Valerio”, waarvoor hij elke dag bij iemand anders sliep, “Valerio’s Datingshow” en “Valerio Duikt onder”, waar hij ons elke aflevering meenam in de wereld van verschillende subculturen. Daarnaast presenteerde hij de TMF Awards.

Hij maakte vele televisieprogramma's voor TMF en BNN

In de negen jaar dat Valerio bij BNN werkte, presenteerde hij de Nationale IQ Test, maakte hij “Je Zal Het Maar Hebben”, speelde hij voor Cupido in “Loverboys”, at hij het vlees van collega Dennis Storm in “Proefkonijnen”, liet hij ons kennismaken met Nederlanders die furore hebben gemaakt in het buitenland in “Valerio International” en volgde hij mensen met een terminale ziekte in “Over Mijn Lijk”.

Boeken of een optie plaatsen voor Valerio Zeno?

Voor meer informatie over Valerio Zeno kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Valerio Zeno

Deze act is bekeken door 40202 mensen

Specificaties van Valerio Zeno

  • Tijdsduur: 3 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland