Valerio Zeno

Valerio Zeno boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Valerio Zeno.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Valerio Zeno half Italiaans, half Amsterdammer, wist tijdens de de hoogtijdagen van Ron’s Honeymoonquiz precies wat hij later wilde worden. Presentator. En niet zo maar een… 

Valerio wist al vroeg dat hij presentator wilde worden

Op zijn 20e was hij te zien in het spraakmakende 6Pack, dat werd uitgezonden op SBS6. Daarna vervolgde hij zijn carrière bij TMF waar hij drie jaar werkte. Hier maakte hij onder andere “Wakker worden met Valerio”, waarvoor hij elke dag bij iemand anders sliep, “Valerio’s Datingshow” en “Valerio Duikt onder”, waar hij ons elke aflevering meenam in de wereld van verschillende subculturen. Daarnaast presenteerde hij de TMF Awards.

Hij maakte vele televisieprogramma's voor TMF en BNN

In de negen jaar dat Valerio bij BNN werkte, presenteerde hij de Nationale IQ Test, maakte hij “Je Zal Het Maar Hebben”, speelde hij voor Cupido in “Loverboys”, at hij het vlees van collega Dennis Storm in “Proefkonijnen”, liet hij ons kennismaken met Nederlanders die furore hebben gemaakt in het buitenland in “Valerio International” en volgde hij mensen met een terminale ziekte in “Over Mijn Lijk”.

Boeken of een optie plaatsen voor Valerio Zeno?

Voor meer informatie over Valerio Zeno kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Valerio Zeno

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 66990 mensen

Specificaties van Valerio Zeno

  • Tijdsduur: 3 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Valerio Zeno

Valerio Zeno is geboren in Amsterdam op 2 januari 1984.
Hij is een Nederlands televisiepresentator en acteur van Italiaanse afkomst.

Valerio wist als klein Italiaantje al dat hij bij de tv wilde gaan werken. Na een avontuurtje achter de camera bij Big Brother volgde een spoedcursus bij 6Pack (wie is er niet groot mee geworden). Na twee seizoenen 6Pack stapte Valerio over naar TMF, waar hij dagelijks bij wildvreemde mensen in bed kroop in Wakker Worden Met Valerio.

Valerio in de sneeuw, Valerio duikt onder, Valerio’s Datingshow en de TMF Awards volgden. In 2007 verscheen de presentator voor het eerst in een speelfilm; de door Kim van Kooten geschreven romantische komedie Alles is liefde met Carice van Houten, Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Marc-Marie Huijbregts en Wendy Van Dijk.

Bij BNN gaat Valerio meteen op drie fronten tegelijk aan de slag. Voor je Zal het maar hebben gaat hij met jongeren op pad die, ondanks hun ziekte, afwijking of aandoening, hun lust for life niet hebben verloren. Ondertussen voert hij met Dennis een keiharde strijd in Dennis vs Valerio om uit te maken wie de echte kerel is. Die strijdbijl wordt weer begraven als de twee op zoek gaan naar een nieuwe presentatrice in het programma Sterretje Gezocht, waarvoor ze duizenden nieuwe Katja’s, Bridgets en Yolanthes mogen keuren.

Valerio heeft eerst twee seizoenen voor het televisieprogramma 6pack gewerkt dat toentertijd nog op SBS 6 werd uitgezonden en is toen naar TMF gegaan. Bij TMF heeft hij eerst het televisieprogramma Wakker worden met Valerio gepresenteerd, waarin hij 2 maanden lang 7 dagen in de week bij andere mensen naar een slaapplek zocht. Tegenwoordig is hij VJ bij TMF.

In 2005 maakte Valerio in samenwerking met de rapgroep VSOP een rapnummer voor 6pack. Hier werd ook een bijbehorende videoclip van gemaakt, waarin Valerio rondreed in een gehuurde Hummer H2 en te zien was in een jacuzzi met een fles champagne en schaarsgeklede vrouwen. Het nummer en de clip voldeden met opzet aan het stereotype van hiphop en dient met een korreltje zout te worden genomen.

Daarna is Valerio's Datingshow in de zomer van 2006 uitgezonden. Het tweede seizoen van Wakker worden, dat op 2 september van start ging, is inmiddels ook afgelopen. In de winter van 2007 presenteerde Valerio het programma Valerio in de Sneeuw waarin hij allemaal dingen ging uitproberen in de sneeuw.

Eind maart 2007 won hij de Rookie Award voor aanstormend talent tijdens de Hoofdprijs van BNN. Later dat jaar was hij te zien in de film Alles is Liefde, hij speelt hierin het personage Daniel Levi. In september 2007 deed Valerio ook mee in de kortfilm van B-pro, genaamd Maffibaaah. Hij speelt hierin zichzelf.

In maart 2008 start Valerio met het nieuwe programma Valerio Duikt Onder. In dit wekelijkse programma loopt hij elke aflevering een dag lang met iemand uit een bepaalde subcultuur of levensstijl mee. Dit kan variëren van Gothic tot Jehova's Getuigen. Dit programma word elke vrijdag uitgezonden op TMF.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Valerio Zeno

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Valerio Zeno kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.