Valerio Zeno

Valerio Zeno boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Valerio Zeno.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Valerio wist als klein Italiaantje al dat hij bij de tv wilde gaan werken. Na een avontuurtje achter de camera bij 'Big Brother' volgde een spoedcursus bij '6Pack' (wie is er niet groot mee geworden). Na twee seizoenen '6Pack' stapte Valerio over naar TMF, waar hij dagelijks bij wildvreemde mensen in bed kroop in 'Wakker Worden Met Valerio'.
 
'Valerio in de sneeuw', 'Valerio duikt onder', 'Valerio’s Datingshow' en 'de TMF Awards' volgden. In 2007 verscheen de presentator voor het eerst in een speelfilm; de door Kim van Kooten geschreven romantische komedie 'Alles is liefde' met Carice van Houten, Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Marc-Marie Huijbregts en Wendy Van Dijk.
 
Bij BNN gaat Valerio meteen op drie fronten tegelijk aan de slag. Voor 'je zal het maar hebben' gaat hij met jongeren op pad die, ondanks hun ziekte, afwijking of aandoening, hun lust for life niet hebben verloren. Ondertussen voert hij met Dennis een keiharde strijd in 'Dennis vs Valerio' om uit te maken wie de echte kerel is. Die strijdbijl wordt weer begraven als de twee op zoek gaan naar een nieuwe presentatrice in het programma 'Sterretje Gezocht', waarvoor ze duizenden nieuwe Katja’s, Bridgets en Yolanthes mogen keuren. 

Valerio is beschikbaar voor presentaties als DJ met een eclectische set: een mix van House, Elektro, Hip Hop & R'nB!

Showfacts Valerio Presentaties:

  • Presentaties voor evenementen, beurzen en discotheken
  • Presentaties tot 3 uur 
  • Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement 

Showfacts Phalerieau VIP DJ:

  • 1,5 uur DJ set 
  • Eclectische set: een mix van House, Elektro, Hip Hop & R'nB.
  • Exclusief licht en geluid

Boeken of een optie plaatsen voor Valerio Zeno?

Voor meer informatie over Valerio Zeno kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Valerio Zeno

Deze act is bekeken door 24758 mensen

Specificaties van Valerio Zeno

  • Tijdsduur: 3 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland