Het Zandkasteel Kindershow

Het Zandkasteel Kindershow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Zandkasteel Kindershow.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Zandkasteel moet kinderen vooral aanzetten tot spel. Spelen is het leren ontdekken van de wereld om hen heen. Het Zandkasteel ziet het televisiekijken niet als geisoleerde activiteit, maar wil juist aanzetten tot het uitdiepen van een bepaald thema. Taalontwikkeling en sociaal- emotionele ontwikkeling verdienen hierin het grootste accent.

Het Zandkasteel in uw Winkelcentrum of uw evenement

Nu is het mogelijk om Het Zandkasteel naar uw winkelcentrum of evenement te halen. Het zandkasteel heeft een speciale een Kindershow met de orginele stemmen uit de televisieserie.

Boeken of een optie plaatsen voor Het Zandkasteel Kindershow?

Voor meer informatie over Het Zandkasteel Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Zandkasteel Kindershow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 47973 mensen

Specificaties van Het Zandkasteel Kindershow

  • Tijdsduur: 1 x 30 min. + meet & greet
  • Decor: Groot decor
  • Geluid: Inclusief tot 350 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Het Zandkasteel Kindershow

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Kinderopvang Haarlem

  • Door: Danielle de Graaf
  • Locatie: Haarlem
  • Datum:

Kinderen waren super enthousiast! Sommige ouders vonden er te veel liedjes in de voorstelling zitten, in vergelijking met Woezel en Pip. Maar dat was een enkeling…

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor Het Zandkasteel Kindershow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Zandkasteel Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.