De Toverende Tovenaar en zijn Leerling

De Toverende Tovenaar en zijn Leerling boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Toverende Tovenaar en zijn Leerling.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Opzoek naar entertainment voor een event met Sprookjes thema? Dan is deze mobiele act voor kinderen wellicht geschikt! De Toverende Tovenaar en zijn leerling lopen over jouw evenement en delen 1.000 magische snoepjes uit aan jouw gasten.

Deze sprookjesfiguren zorgen voor een beetje magie op het evenement

Het uitdelen van deze lekkernijen gebeurt niet zomaar, want de snoepjes moeten namelijk uit een goochelzak getoverd worden. Hiervoor moet wel een speciale toverspreuk opgezegd worden.
Dus geef je fantasie de vrije loop en verzin jouw allerbeste toverspreuk en wie weet lukt het jou om iets lekkers uit de toverzak te toveren!

Een leuke mobiele act die het erg goed doet tijdens sprookjes evenementen maar natuurlijk ook tijdens Halloween evenementen.

Boeken of een optie plaatsen voor De Toverende Tovenaar en zijn Leerling?

Voor meer informatie over De Toverende Tovenaar en zijn Leerling kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Toverende Tovenaar en zijn Leerling

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Kids Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20388 mensen

Specificaties van De Toverende Tovenaar en zijn Leerling

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Toverende Tovenaar en zijn Leerling

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Toverende Tovenaar en zijn Leerling kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.