Rene Shuman en Angel-Eye

Rene Shuman en Angel-Eye boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rene Shuman en Angel-Eye.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

René Shuman & Angel-Eye veroveren samen met hun grote showband steeds meer harten in binnen- en buitenland, met hún eigen benadering van het onsterfelijke fenomeen Rock ’n Roll.

Niet verwonderlijk, want een show van deze muzikale duizendpoten betekent genieten van vroeger en van nu!

De hits waar u René Shuman & Angel-Eye van kent zijn o.a.:
" Everyday Christmas ", " Suspicious Minds " en " Don't be cruel ".

Boeken of een optie plaatsen voor Rene Shuman en Angel-Eye?

Voor meer informatie over Rene Shuman en Angel-Eye kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rene Shuman en Angel-Eye

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangduo's, Zangtrio's en Groepen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31494 mensen

Specificaties van Rene Shuman en Angel-Eye

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 75 minuten, 2 x 45 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Rene Shuman en Angel-Eye

Mr. & Mrs. Rock ’n Roll, René Shuman & Angel-Eye veroveren samen met hun grote showband steeds meer harten in binnen- en buitenland met hún eigen benadering van het onsterfelijke fenomeen Rock ’n Roll. Niet verwonderlijk, want een show van deze muzikale duizendpoten betekent genieten van vroeger en van nu! Hun eerste top-40 hit “Don’t be cruel”, een eigentijdse versie van de Elvis-klassieker, stond meerdere weken op de 1e plaats in de verkooplijsten van de Music Store.
Hun 2de hitsingle Magic Ride klom tot nr 20 in de Mega Top 100 en stond in het teken van de Tour de France 2006. Hun DVD: Mr. & Mrs. Rock’n Roll, werd gepresenteerd bij Life & Cooking op RTL4! De reacties waren overweldigend en ook in Duitsland is deze DVD succesvol gereleased.

In de zomer 2007 behaalde hun 3e hitsingle, een eigentijdse versie van “Suspicious Minds” wederom de hitlijsten. Ze brachten het nummer meermaals ten gehore op de TROS pleinfeesten. Tevens had het duo in deze periode een eigen real-live soap met de titel “The Dream” op 15 regionale zenders waaronder L1 en het TROS kanaal. Op 16 augustus 2007, de 30e sterfdag van Elvis Presley, organiseerde het duo zelf een muzikale happening in Valkenburg a/d Geul met ruim 7500 bezoekers! René & Angel-Eye ontvingen o.a. Wanda Jackson als muzikale gast. Tevens waren zij op deze dag te zien in een special op Veronica.

In december 2007 maakten zij een uitverkochte kersttour voor 30.000 bezoekers. Tevens belandden zij met hun titelsong “Everyday Christmas” in de Top 100 en ontvingen een gouden single voor de verkoop van meer dan 40.000 stuks.

In 2008 vond er wederom een succesvolle editie plaats van Elvis & More... op de sterfdag van de King. Tevens stonden zij op het podium in een met 30.000 mensen gevulde Kuip tijdens het 100-jarig jubileum van de Rotterdamse voetbalclub en gaven René & Angel-Eye een aantal Kerstshows door heel Nederland. Tevens werd er op 16 regionale zenders in Nederland hun Kerstspecial uitgezonden van hun in 2008 verschenen kerst- DVD “Rockin' around the Christmas Tree”. Tijdens de Kerstperiode wordt Angel-Eye door René ten huwelijk gevraagd, waarop volmondig "Ja, natuurlijk!" werd geantwoord! Het showbizzhuwelijk gaat plaatsvinden in 2009, de exacte datum is nog niet bekend.

René Shuman is naast zanger, een fervent en virtuoos gitarist die al vanaf zijn negende jaar speelt. Tijdens de optredens laat hij zijn vurige Rock ’n Roll-gitaar scheuren, terwijl vocaliste Angel-Eye wild tekeer gaat op haar piano als een vrouwelijke Jerry-Lee Lewis!
Samen met een spetterende showband van in totaal 12 personen, zetten zij het publiek in vuur en vlam en nemen hen mee op een onvergetelijke muzikale reis!
Er is een grote fanbase die via nieuwsbrieven op de hoogte wordt gehouden.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Rene Shuman en Angel-Eye

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rene Shuman en Angel-Eye kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.