Jeff van Vliet

Jeff van Vliet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jeff van Vliet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met steun van zijn neef neemt Jeff in de beroemde Arnold Mühren Studios in Volendam een paar liedjes op. Tijdens die opnamen komt hij in toevallig contact met Jeroen Englebert, een bekend liedjesschrijver die nummers heeft geschreven voor onder anderen Petra Berger en de musical Rembrandt. Englebert herkent het talent van Jeff en biedt hem zijn diensten aan. "Een tijdje later belde Jeroen mij op. Hij had een paar liedjes voor me geschreven en wilde dat ik een demo kwam opnemen. Dat is ook zo gebeurd waarna Jeroen de demo heeft laten horen aan Tony Berk van Talpa Music. Toen is het balletje pas echt gaan rollen." 

Jeff rolde met zijn hobby zo de studio in om een album op te nemen

Ook Tony Berk is onder de indruk van het zangtalent Jeff van Vliet. Berk biedt hem een contract aan waarna Jeff in de Arnold Mühren Studios verder mag werken aan zijn debuutalbum. Dat doet Jeff met hulp van gerenommeerde muzikanten als Hans Eijkenaar (Anouk, Trijntje Oosterhuis, René Froger), Bert Meulendijk (Gordon, Gerard Joling, BZN) en Michel van Schie (Anouk, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis). Ondertussen blijft Jeroen Englebert liedjes voor hem schrijven, al dan niet in samenwerking met Kayak-drummer Pim Koopman die als producer/componist ook succesvol is geweest met acts als Pussycat, Maywood, Time Bandits en Sandy Coast. "Het is een fantastische ervaring om met zulke rasmuzikanten te mogen werken. Het lijkt wel alsof het dan allemaal veel gemakkelijker gaat. De liedjes op het album zijn als het ware vanzelf tot stand gekomen." 

Een album vol prachtige levensliedjes

Op Jeffs debuutalbum zijn uiteindelijk veertien liedjes terecht gekomen. Daaronder bevinden zich prachtige stukken als Pijn, Druppels Op Je Huid en Ze Wacht Nog Steeds Op Mij. Verder bevat het album avontuurlijke uitstapjes als Maria of het uptempo Amsterdam, een eerbetoon aan Jeffs geboortestad. Eerste single 't Is Niet Mijn Fout is al veelvuldig op de radio te horen. "De teksten van mijn liedjes zijn uit het leven gegrepen. Ze gaan over wat gewone mensen dagelijks meemaken. Wat dat betreft zijn het echte levensliedjes.

Boeken of een optie plaatsen voor Jeff van Vliet?

Voor meer informatie over Jeff van Vliet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jeff van Vliet

Deze act is bekeken door 36731 mensen

Specificaties van Jeff van Vliet

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set