Jordy van Loon

Jordy van Loon Boeken of Inhuren? | JB Productions Roy Beusker

Jordy van Loon boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jordy van Loon.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In 2008 werd Jordy bekend bij het Nederlands publiek door de show van Paul de Leeuw. In datzelfde jaar wordt Jordy's liedje door toedoen van Coen Swijnenberg ,Sander Lantinga en Giel Beelen tot Serious Request Anthem, Glazen Huis 2008 gebombardeerd. DJ Armin van Buuren maakt zelfs een re-mix van de song.

Ten gevolge hiervan scoort hij in 2009 een vette nummer 1 hit met ‘Verliefdheid is een toverbal’. Maar liefst 5.000.00 keer wordt de clip van ‘Verliefdheid’, bekeken op You Tube. Nog datzelfde jaar scoort hij de hit ‘Een kusje voor jou’, en de hits ‘Het spel van Cupido’, en ‘Ik ben Jordy van Loon’ , daarna verdwijnt hij uit de schijnwerpers.

Jordy van Loon is nu terug

Samen met producent Jan Zwarteveen en pianist en arrangeur Wolfgang Maiwald werk ik aan nieuw repertoire. Zo presenteerde ik in 2017 in een uitverkocht Betty Asfalt Complex een preview van mijn theaterprogramma 'Jordy van Loon, tien jaar later - andere wegen’. Het repertoire van dit programma bevat, naast eigen werk, nummers van o.a. Rob de Nijs, Robert Long en Benny Neyman. Ik word begeleid door Wolfgang Maiwald op piano en Glenn Schwarzer op gitaar. 

In het najaar van 2018 was ik met dit programma te zien in de kleine zalen van de Nederlandse theaters. Op 25 september 2019 is de voorstelling nog een keer te zien in het Beauforthuis te Austerlitz. 

Vanaf januari 2020 zal hij in meer dan 80 theaters te zien zijn in de musical "Haal het doek maar op"

'‘Haal het doek maar op" is een heerlijke musical over Nederlandse artiesten op schnabbeltour. Hitzangers Lonneke (Mariska van Kolck) en Rolf (Tony Neef) ontmoeten elkaar op de begrafenis van een dierbare collega, waarna ze samen herinneringen ophalen. Herinneringen aan dromen die bedrog zijn, stiekeme verhoudingen, ruzies in de kleedkamers en eindeloze busritten. Soms lijken al die mooie, gekke en stoute verhalen heel duidelijk over iemand te gaan, maar dan toch ook weer niet. Een meeslepende voorstelling vol bekende Nederlandstalige hits als Ritme van de regen, Telkens weer, Sammy, Sophietje, Land van Maas en Waal en nog veel meer. 

Boeken of een optie plaatsen voor Jordy van Loon?

Voor meer informatie over Jordy van Loon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jordy van Loon

Deze act is bekeken door 45881 mensen

Specificaties van Jordy van Loon

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set