Jordy van Loon

Jordy van Loon boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jordy van Loon.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het zingen zit Jordy in het bloed, dat vindt ook tante Ria van den Berg, zij is het die Jordy op geeft mee te doen aan een wedstrijd bij radio West om op een zo origineel mogelijke manier, het antwoord apparaat van Frans Bauer in te spreken. Degene die dat het beste doet mag als winnaar, naast Bauer achter de microfoon plaatsnemen.

Jordy zingt/spreekt het antwoord apparaat in en valt op door zijn zangtalent. Bauer en de mensen bij radioWest staan versteld, Jordy komt als winnaar uit de bus. Dan is het zo ver, Jordy van Loon zingt samen met Frans Bauer “Hé lekker ding”.

Een ster lijkt geboren. Namelijk: Jordy van Loon. U kent Jordy van Loon o.a. van de volgende hit: " Verliefdheid "

Maar dan wordt het juli 2015, de vergeten en nergens gedraaide single Likken, Lekker Likken, duikt ineens op in de onderste regionen van de I Tunes top 100. Bovenaan in deze lijst staat namelijk een song met dezelfde titel. Jordy twittert de wereld in dat hij nu deze hit helemaal niet wil omdat hij een nieuwe weg is ingeslagen en met hele andere dingen bezig is. Dit lijkt tegen dovemans oren gezegd want inmiddels stijgt Likken, Lekker Likken,  naar de hoogste regionen van de I-Tunes 200.  Drie jaar na de release krijgt de single dan toch nog de aandacht en notering, die niemand meer had verwacht.

Boeken of een optie plaatsen voor Jordy van Loon?

Voor meer informatie over Jordy van Loon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jordy van Loon

Deze act is bekeken door 28084 mensen

Specificaties van Jordy van Loon

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set