Allround Muziek Duo Chapo

Allround Muziek Duo Chapo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Allround Muziek Duo Chapo.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

U boekt een muziekduo en u krijgt de sound van een veelzijdig showorkest.

De jarenlange ervaring, enthousiasme en ambitie van Pedro en Rolf staan garant voor kwaliteit en gezelligheid op uw feest.

Naast muziek verzorgt Chapo! ook entertainment. Pedro goochelt als de beste tijdens diner of receptie, Rolf bouwt als Russische wodkaverkoper een feestje met de gasten en later op de avond wordt het feest omgetoverd tot een Zuid-Amerikaans carnaval… Braziliaanse klanken met sombrero’s en serpentines voor iedereen! Live Muziek voor ieder evenement !

Boeken of een optie plaatsen voor Allround Muziek Duo Chapo?

Voor meer informatie over Allround Muziek Duo Chapo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Allround Muziek Duo Chapo

Deze act is bekeken door 48458 mensen

Specificaties van Allround Muziek Duo Chapo

 • Tijdsduur: 4 x 60 minuten
 • Geluid: Inclusief tot 300 personen
 • Licht: Kleine lichtset
 • Begeleiding: 2 personen
 • Reiskosten: incl. 100 km. vanaf Breda, daarna € 0,45 per km.
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Allround Muziek Duo Chapo

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,5.

RCN Zeewolde

 • Door: Sascha de Hoog
 • Locatie: Zeewolde
 • Datum:

Waardering:

8,0

Hoofd recreatie, RCN Zeewolde

 • Locatie: Zeewolde
 • Datum:

JB Productions heeft mij ontzettend goed en supersnel geholpen met de invulling van een avond! Duo Chapo heeft bij ons opgetreden en alle mensen waren laaiend enthousiast! JB en Duo Chapo, BEDANKT! Ingevuld door: Sascha de Hoog

Waardering:

9,0

Biografie van Allround Muziek Duo ChapoBiografie Pedro:
Pedro van Meel ontdekte op 8 jarige leeftijd de piano van zijn zusje en bleek muzikale aanleg te hebben. Hij was er niet meer van weg te branden!
Toen dus naar de muziekschool op orgel- en pianoles. Na een aantal lesjaren ging hij op zijn 16e als demonstrateur bij Bob Janssens in Breda aan de slag en gaf toen ook al orgelles.
Tegelijkertijd ging hij naar de artiestenschool in Hilversum om alle facetten van het artiestenleven te leren kennen. Naast populaire muziek studeerde hij van dans en zang tot presentatie en techniek. In 1981 studeerde hij daar Cum Laude af.
Op zijn 18e kreeg Pedro zijn eerste platencontract bij EMI. Al gauw werkte hij bijna dagelijks in de studio om piano en synthesizer in te spelen op platen van allerlei artiesten. Van Rene Froger tot Danny Christian en van Anita Meijer tot Hans Vermeulen.
Daarnaast speelde hij in diverse allround- en begeleidingsorkesten voor verschillende bekende Nederlandse artiesten. In zalen van 30 tot wel 30.000 mensen.

‘Backside’ was een van de allroundorkesten waar Pedro in speelde.

Naast het zelf actief muziek maken brengt Pedro zijn kennis ook over op anderen. Als keyboarddocent geeft hij les bij de cursisten thuis. Daarbij hanteert hij het principe: kun je tot 4 tellen, dan leer ik je spelen.

De toetsen lopen als rode draad door zijn leven en sinds 2005 is hij samen met zanger Rolf van Dongen het duo Chapo gestart. Alle genres uit de afgelopen jaren komen daarbij aan bod, van de sixtees tot het moderne repertoire van nu. Pedro maakt daarbij de arrangementen en met de moderne hedendaagse technieken maakt hij prachtige begeleidingen. Daarom klinkt het duo als een klok!
Biografie Rolf:
Rolf van Dongen is al vroeg actief met muziek begonnen.
Op 8-jarige leeftijd ging hij naar de muziekschool om orgel en basgitaar te leren spelen.
Al op 12-jarige leeftijd vormde hij met zijn zus het zangduo Rolf en Miranda. Niet vreemd, want vader Harry is ook zanger en dus werd het zingen met de paplepel ingegoten.
Vader Harry van Dongen zong bij verschillende orkesten zoals ‘De Romancers’, het ‘Metropole-orkest’ en ‘De Zaaiers’ regelmatig voor de radio in de jaren 60 en 70. Daarnaast treedt hij al 25 jaar op tijdens themafeesten bij de locaties van Arjan van Dijk.

Met Miranda werd vooral opgetreden voor kinderen, bejaarden en zieken. Later werden enkele platen gemaakt en werd opgetreden bij het TV-programma ‘Stuif es In’ van Ria Bremer. Dat beviel zo goed bij het TV kijkend publiek dat zij door dat publiek werden uitgekozen om nog eens terug te komen. In de uitzending van ‘Stuif es Uit’ werd toen life opgetreden met Sandra en Andres met het nummer ‘Als het om de liefde gaat’.
In 1975 deden zij mee aan de ‘verkiezing van het Bredaas Carnavalslied’ wat zij wonnen met het liedje ‘Je zou wel willen wat je wou’. Daar werd een plaat van gemaakt die nu nog steeds tijdens carnaval te horen is!

In 1980 werd Rolf gevraagd om het orkest ‘John and his Comets’ als zanger/basgitarist te komen versterken. Tot 1985 trad hij met die band op in de regio, waarbij veelvuldig op bruiloften, personeelsfeesten, kermissen en braderieën werd gespeeld.
Ook werden enkele platen gemaakt met de band waarbij ‘zonder jou kan ik niet leven’ de bekendste was.

Omdat zijn studie voor registeraccountant veel tijd in beslag nam verliet Rolf ‘John and his Comets’ in 1985 om daarna toe te treden tot het orkest ‘The Mental Bats’. Dit orkest speelde minder vaak zodat de muziek weer echt als hobby kon worden beschouwd. Het repertoire bestond hoofdzakelijk uit muziek uit de jaren 60 en 70 wat weer een dimensie toevoegde aan de ervaringen van Rolf.

Zijn hart lag echter toch meer bij de all round muziek: voor ieder wat wils. Dat betekent dat het altijd feest moet zijn als wordt opgetreden. Rolf richtte daarom in 1990 zelf het Trio Smile op.
Met dit Trio dat bestond uit Oscar Levens op toetsen en Frank van Grinsven op slagwerk, werd al snel veel succes geboekt. Muziek uit de Top 40, jaren 60, 70, 80 en natuurlijk het Nederlandstalig waren de belangrijke ingrediënten om feesten tot een succes te maken.
In die tijd werd ook het ‘Zuid Amerikaanse carnaval’ waarbij sombrero’s de zaal in werden gegooid en iedereen mee kon doen met de muziek een vast onderdeel van de optredens van Smile.
In 2002 kwam een einde aan Trio Smile. De magie tussen de leden was uitgewerkt en daarom werd de samenwerking beëindigd.

Rolf was toe aan een ‘Sabbatical year’. Een jaar zonder muziek!!
In de vakantie in Spanje werd natuurlijk wel meegedaan aan een karaoke-avond en de zin in muziek was weer geboren.
Bij thuiskomst vroeg vader Harry of Rolf hem misschien wilde opvolgen als Themazanger bij Arjan van Dijk en die keus was niet moeilijk en snel gemaakt. Rolf ging solo! Aan het repertoire werd een Russisch optreden toegevoegd met nummers als Kalinka en het Wodka lied.
Vooral op Bourgondische feesten in het kasteel van Dussen, Fort Sint Gertrudis en Het Cachot in Geertruidenberg wordt door Rolf opgetreden.

In 2004 benaderde toetsenist Pedro van Meel Rolf om samen met hem muziek te gaan maken. Pedro was enkele jaren gestopt als muzikant, maar ook bij hem kruipt het bloed waar het niet gaan kan en wilde hij toch weer graag muziek gaan maken. Omdat Rolf het leuk vond om naast het solo-zingen ook samen iets te doen, werd besloten een duo te gaan vormen.
De ervaringen van Pedro en Rolf zijn samengebundeld met als resultaat een duo dat klinkt als een klok, een repertoire dat uit bijna alle stijlen bestaat en een bijbehorend enthousiasme en ambitie om elk feest tot een succes te maken.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Allround Muziek Duo Chapo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Allround Muziek Duo Chapo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.