De Dikdakkers gaan voor goud voor de Oranje Leeuwinnen

21/07/2017

Van 16 juli tot en met 6 augustus vindt in Nederland het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen plaats. Voor De Dikdakkers een mooie aanleiding om ook deze zomer met een speciale Oranjekraker te komen.

Met "Wij gaan voor goud" steekt het partyduo de Leeuwinnen een hart onder de riem. 

Iedere Oranjesupporter heeft ze wel eens gezien. Voor, tijdens of na een wedstrijd van het Nederlands elftal. In een kroeg, op een plein of in een tent. De Dikdakkers en het Nederlands elftal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen met René Karst, componist van de hit "Liever te dik in de kist" hebben de Dikdakkers een nummer voor het Nederlandse vrouwenvoetbalelftal opgenomen. 'Die verbondenheid met Oranje is er altijd,' laat het zingende tweetal weten. 'Ditmaal betreft het de dames en ook zij verdienen elke steun om het hoogste te bereiken. Dat het Europees Kampioenschap in eigen land wordt georganiseerd geeft natuurlijk een extra dimensie aan het geheel.' 

Als het aan De Dikdakkers ligt krijgt "Wij gaan voor goud" dezelfde status als "You never can beat the Dutch" en "Schreeuw voor de Oranje Leeuw", speciale toernooinummers die uitgroeiden tot mega hits.

24 juli treden de Dikdakkers op in Tilburg voorafgaand aan de wedstrijd Nederland- België.

Boeking of een optie plaatsen voor De Dikdakkers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Dikdakkers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.