De Dikdakkers

De Dikdakkers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Dikdakkers.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zing mee, dans mee, feest mee... met de Dikdakkers!
Het feestduo de Dikdakkers weet precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feestje. De liedjes

 • Het Vliegerlied
 • Hobbelpaard
 • Dikdakkersdans
 • Het Bobsleelied
 • en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” 

Staan bol van de interactie. Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van deze twee feestmakers.

Tijdens de optredens is stilstaan voor het publiek onmogelijk

Een optreden van Hans en Anton is een feest voor jong en oud!

Na het uitkomen van “Het Bobsleelied” besluiten de Dikdakkers om een echte bobslee op de bühne neer te zetten. Een aantal mensen uit het publiek wordt uitgenodigd om hierin tijdens de show plaats te nemen.

Nadat in 2014 het Winnaarslied goed was voor een geslaagd carnaval komen de heren begin 2015 met een fantastisch feestnummer: LACHEN”. Iedereen die dit zeer aanstekelijk lied hoort zal spontaan een vrolijke lach op het gezicht krijgen.

De Dikdakkers zijn veel geziene gasten tijdens “Oranjefeesten” zoals WK en EK en Koningsdag. 

Daarvoor hebben de Dikdakkers een speciale Oranjeshow ontworpen. Deze show, inclusief twee danseressen is bij uitstek geschikt voor feesten die gerelateerd zijn aan Oranje.

De Dikdakkers zijn ook te boeken met een aantal kindershows.

Zoals De Cowboys en indianenshow en in de Sinterklaastijd met het Pepernotenfeest. Meer informatie over de kindershows vindt u hier.

Boeken of een optie plaatsen voor De Dikdakkers?

Voor meer informatie over De Dikdakkers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Dikdakkers

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 83920 mensen

Specificaties van De Dikdakkers

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief A-set / M-set
 • Begeleiding: 2 personen
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor De Dikdakkers

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,5.

Organisatiebureau de Man Events

 • Door: Karin de Man
 • Locatie: Stellendam
 • Datum:

Het optreden vd Dikdakkers was een groot succes! Kontakt aan de telefoon met medewerkers van JB Productions was zeer prettig.

Waardering:

8,5

Biografie van De Dikdakkers

Het Meppeler duo Anton Geerts en Hans Voogd vormen samen “De Dikdakkers”. Al vroeg begaven de beide heren zich in de wereld van het entertainment. In de loop der jaren presenteerden zij disco- en karaoke shows in het land.

De naam “Dikdakkers” ontstond vanuit het woord “Dikdakken”, wat zoiets betekent als eten, drinken en feestvieren.

in 1996 verscheen de eerste single getiteld: “Het Wembleyd” ter gelegenheid van het EK voetbal in Engeland. Daar werd live op de bühne “Het Wembleyd” gezongen door de Oranje Supporters.

De tweede single was “Choco en Kruidenthee”. Deze single werd volop gedraaid tijdens de Apres ski in diverse wintersportoorden.

Ter gelegenheid van het WK voetbal 1998 in Frankrijk werd de single “Wereldkampioen” geproduceerd. Voor en na de wedstrijden van het Nederlands elftal traden zij op voor het Oranje legioen op uitnodiging van de Supporters Club Oranje.

Voor Euro 2000 voetbal is de vierde single “Met de punt naar voren” verschenen. De bekende Oranje Indiaan Supporter Gratje Hindriks uit Emmen verleende hiervoor zijn medewerking.

Het werd tijd om de horizon eens te verbreden. Met het nieuwe nummer “Ik zie een ster” passen zij goed in het Apres ski genre.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor De Dikdakkers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Dikdakkers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.