Goldfinger

Goldfinger boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goldfinger.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In het diepste geheim maakte Goldfinger op verzoek van Gerard Joling een remake van zijn nummer: "Ik hou er zo van". Deze versie is op single uitgebracht en stond ook op nr. 1 in de Top 100!

Goldfinger is niet alleen actief als producer, maar toert met zijn accordeon door het hele land. Op onnavolgbare wijze weet hij, door goed op het aanwezige publiek in te spelen, elke zaal op zijn kop te zetten.

Boeken of een optie plaatsen voor Goldfinger?

Voor meer informatie over Goldfinger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Goldfinger

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Feest Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 37698 mensen

Specificaties van Goldfinger

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Goldfinger

Waylon van der Heijden (geb.11-12-1983) krijgt (accordeon)muziek als 't ware met de paplepel ingegoten. Hij begon met accordeon spelen toen hij negen jaar was. Zijn eerste lessen kreeg hij van z'n vader. Toen Waylon 12 jaar was bouwde hij samen met z'n schoolkameraad Roelof Lochmans 'n eigen drive Inn discotheek, "Evolution". Zij verzorgden daarmee gedurende ong. drie jaar menig feestje, en met veel succes. Als mensen belden om te boeken werd er meestal bij bedongen dat Waylon z'n accordeon mee moest brengen. De combinatie Disco / Live Accordeon was 'n gewild item.


MUZIKALE FAMILIE:
Bijna heel de familie van der Heijden heeft wel op een of andere manier iets met muziek te maken. Zo was b.v. opa (Toon van der Heijden) vroeger al 'n veel gevraagd Harmonica-speler op vele festiviteiten in de omgeving van zijn woonplaats Best in Noord Brabant. Ook vader (Anton) is al zo'n 40 jaar beroepsmatig bezig met muziek. Diverse ooms van Waylon zijn ook actief bezig met muziek.


ACCORDEON:
De accordeon stond (en staat) bij de van der Heijdens altijd hoog in het vaandel. Je zou kunnen zeggen dat het als het ware het familie instrument is. Waylon's specifieke voorkeur voor 'n muziekstijl is moeilijk te bepalen, hij houdt van veel soorten muziek. Zelf heeft hij privé nog al wat country, Texas Tornado's, the Mavericks, Flaco Jiminez en moderne dance nummers. Ook houd hij erg van ’t hollandstalige repertoire. De muziekstroming waar hij echt niet van houd is echte Hard Rock. Met die scheurende gitaren erin..

Waylon werkt doordeweeks vaak tot laat in zijn geluidsstudio. Daar schrijft en produceert hij naast al z’n eigen opnames ook opnames voor o.a:
Move it, Bad Brothers, Marco Kanters, The Rotondeboys, The Rambo’s, Arie Ribbens, Erwin, Starkoo, Corry Geerlings, De Apresski club, Toni Jordan, Frank Verweert, Jet, Jack van Raamsdonk, Rene Schuurmans, The Double Dj’s, John en Ron, Vinzzent, Jurgen Leijten, No Way Projects, E.V.A

’t Eerste Album van Waylon wat uitkwam , kwam uit onder de naam : Waylon Moore. ’t Album heette Fiesta D’’accordeon. Dit Album kwam uit toen Waylon 15 jaar oud was.

Enkele jaren werd er niets uitgebracht onder Waylon’s naam, totdat op ’n gegeven moment samen met de platenmaatschappij HJDM Music ’n uniek item bedacht werd, namelijk, De Accordeon versus de Moderne klanken van deze tijd.

Samen met Waylon’s vader Anton van der Heijden zijn er 'n aantal nieuwe nummers geschreven en werd thuis in de opnamestudio 'n nieuw 15 track feestelijk CD Album geproduceerd, waarvan eerst 'n 2 track cd-single uitkwam: 'Welcome to the Costa Brava'

Deze cd Single werd ’n grandioos succes in heel de Benelux en alle badstranden en partytenten van Spanje en omstreken. In Nederland behaalde deze single zelfs de 27e plaats van de Mega Top 50. Dit is toch wel Uniek te noemen voor ’n lang vergeten instrument..

Maar ’t kon niet uitblijven. De 2e single moest er spoedig komen…. De Raspa werd de opvolger genoemd. Het aanstekelijke deuntje wat al enkele honderden jaren oud was, werd flink verbouwd en omgetoverd tot Apres ski plaat: La Raspa. Rob Stenders en Eric Dikeb, kregen het plaatje in handen, en nodigden Dj Goldfinger voor maar liefst 8 weken achter elkaar uit om ’t nummer La Raspa op de grootste zender van Nederland iedere maandagochtend ten gehore te brengen. Rob zelf vertelde erbij, dat hij ’t deuntje niet meer uit z’n kop kon krijgen! Hij stond ermee op en hij ging ermee naar bed.

Na deze 2 singles was ’t tijd voor ’t album : The Music Maker.
Toen dit album ’n tijdje uit was vroeg Tv Producent en Programmamaker: Nol Roos aan Dj Goldfinger of hij mee wilde werken aan dvd opnames in de badplaats Marmaris (Turkije)

Na ’t album zijn er nog 2 singles meer uitgekomen in samenwerkingsverband:
Los Geht Es/Leef als ’n zigeuner - The Bad brothers feat. Dj Goldfinger
De Boerenjongens – The double Dj’s feat. Dj Goldfinger.

Dj Goldfinger zit nu weer dag en nacht in de studio om zijn nieuwe album en nieuwe cd single voor 2006 af te hebben. Rond december 2005 zal de 5e cd Single van Dj Goldfinger in de cd winkels verkrijgbaar zijn!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Goldfinger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goldfinger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.