De Eurostars

De Eurostars boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Eurostars.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
De EuroStars zijn met hun show een zeer succesvolle formatie in het land. Op evenementen maar ook in discotheken. Kennelijk leeft het songfestival nog steeds in Nederland. Initiator/oprichter Franklin Brown; ‘Alle leden van The EuroStars hebben een behoorlijk succes behaald in hun tijd en daarom zijn deze liedjes nog steeds zeer herkenbaar en succesvol. 

Er is geen liedje dat het publiek niet spontaan begint mee te zingen bij de optredens van The EuroStars. 

Dit zagen we eerder bij ons optreden in een volgepakt Ahoy tijdens een finale van het Nationale Songfestival. Met The EuroStars verzorgden wij daar toen een eenmalig spectaculair optreden. De enorm enthousiaste reacties van het publiek gaven mij de inspiratie dit idee breder uit te werken voor de evenementen-branche.
50 Jaar na het eerste Eurovisiesongfestival blijkt dit liedjes festival nog altijd zeer populair te zijn en wij menen prima in te kunnen spelen op dit songfestival behoefte. ‘The EuroStars’ zijn er helemaal klaar voor…’

Vedetten

Naast oprichter en aanjager Franklin Brown, die voor dit project het succesvolle gelegenheids-duo Franklin Brown & Maxine in ere heeft hersteld (1996/’De Eerste Keer’), bestaat de groep uit louter Songfestival vedetten. Zo zullen tevens Esther Hart (2003/‘One More Night’), ex-Frizzle Sizzle Mandy Huyds (1986/‘Alles Heeft Een Ritme’) en Marlayne (1999/‘One Good Reason’) de gelederen versterken.

Medley

Naast hun eigen Eurovisie-vertolking, zullen Franklin, Maxine, Esther, Mandy en Marlayne gezamenlijk tekenen voor een all-time-favourites-medley. Het bekende en van succes verzekerde ‘feest der herkenning’ zal dus zeker niet ontbreken. In een niet aflatend tempo zullen de grootste successen en kleurrijkste winnaars uit de festival-historie voorbij razen. 50 jaar muziek-geschiedenis in vogelvlucht. ‘The EuroStars kenmerken zich vooral door hun hoge entertainment-waarde. Aan de interactie met het publiek zal dan ook erg veel aandacht worden besteed. Tenslotte is het hún feestje’ aldus Brown.

Boeken of een optie plaatsen voor De Eurostars?

Voor meer informatie over De Eurostars kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Eurostars

Deze act is bekeken door 11225 mensen

Specificaties van De Eurostars

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set