De Disco Diva van Nederland

De Disco Diva van Nederland boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Disco Diva van Nederland.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met haar extravagante en kleurrijke looks is Disco Diva een bijzondere attractie op elk evenement. Haar muzikale genre is niet onder één noemer samen te vatten, de van origine sopraan zingt net zo makkelijk pop, latin, funk, soul, dance en jazz als opera-achtig repertoire.

Boeken of een optie plaatsen voor De Disco Diva van Nederland?

Voor meer informatie over De Disco Diva van Nederland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Disco Diva van Nederland

Deze act is bekeken door 32781 mensen

Specificaties van De Disco Diva van Nederland

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van De Disco Diva van Nederland

Geboren en getogen in Amsterdam groeit Sonya op in een zeer muzikaal gezin. Ze pingelt wat op de piano en al snel blijkt dat zij veel zangtalent heeft. Op jonge leeftijd vertrekt ze naar Amerika, alwaar ze bij toeval de zanger van Shalamar ontmoet. Van hem leert ze de fijne kneepjes van het vak en zij toert al gauw als backing vocaliste met deze discoformatie rond. De wereld van de Showbizz ligt aan haar voeten. Ze maakt kennis met mensen als ‘superfreak’ Rick James, Lionel Richie, James Taylor (Kool & The Gang), Maurice White (Earth Wind & Fire), Jody Watley en Jermaine Stewart. Met een aantal mensen van dit gezelschap werkt ze nauw samen als sessiezangeres en songwriter.

Eenmaal terug in Europa is zij een veelgevraagde achtergrondzangeres o.a. voor Boney M, the Gibson Brothers, de Heverband enz. Sonya heeft twee prachtige italiaanstalige albums op haar naam staan en zij is regelmatig in de studio’s werkzaam als sessiezangeres. In 1998 treedt zij als leadzangeres toe tot de danceformatie “The Sunclub”. Met hun tophit “Fiesta” toert ze de hele wereld over. Na twee jaar besluit ze solo te gaan om de muziek te kunnen maken waar ze zo van houdt....DISCO! Samen met producer Typar (Sunclub, Jody Bernal) creëert ze trendy disco....oftewel: DISCO DIVA!

Disco Diva is in de meest trendy clubs een graag geziene artieste, maar nu kan men daarbuiten ook genieten van een spetterend optreden. Voor iedere gelegenheid heeft zij passende songs en haar verschijning is altijd weer uiterst verrassend. Met Sonya haalt u een ware DISCO DIVA in huis!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor De Disco Diva van Nederland

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Disco Diva van Nederland kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.