Piet Piraat - Kindershow

Piet Piraat - Kindershow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piet Piraat - Kindershow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Piet Piraat trotseert in zijn eentje de woeste zeeën en uw podium.

Piet Piraat is een jonge, knappe piraat. Hij is de enige achterkleinzoon van Karel Karolus Piraat, zowat de meest befaamde zeerover uit de rijke geschiedenis van de piraterij. Met zijn schip schuimt Piet Piraat de grote wateren af, op zoek naar avontuur. Piets levensdoel is het vinden van de schat die zijn voorvader verborgen heeft. Alleen weet niemand waar die schat te vinden is.  Het enige wat met zekerheid te zeggen valt, is dat de schat begraven ligt op een eiland in de Oceaan, naast een grote witte rots.  Welk eiland en welke oceaan is onbekend. Om aan zijn zoektocht te beginnen, heeft Piet het piratenschip ‘De Scheve Schuit’ gebouwd en een bemanning geregeld.

Schip Ahoy! Zeemaatjes

De kapitein van de Scheve Schuit zingt zijn grootste hits "Piet Piraat-lied", "Storm op zee" en entertaint tussendoor op zijn onnavolgbare wijze uw jonge piraatjes.

Boek Piet Piraat nu ook voor een Meet & Greet!

Naast Piet Piraat zijn ook Berend Brokkenpap en Stien Struis te boeken voor een Meet & Greet. Informeer snel naar de mogelijkheden. 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Piet Piraat - Kindershow?

Voor meer informatie over Piet Piraat - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Piet Piraat - Kindershow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 36051 mensen

Specificaties van Piet Piraat - Kindershow

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 90 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Piet Piraat - Kindershow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piet Piraat - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.