Xander de Buisonjé - Anna - The Passion - Holland Zingt Hazes

19/02/2016

Eind januari lanceerde Xander de Buisonjé zijn nieuwe single ‘’Anna’’.

In tegenstelling tot de vele nederpop-ballads komt Xander nu uit met een stevige rockballad. Een kant die we nog niet veel eerder van Xander hebben gezien. Toch bekent de zanger graag naar rockmuziek te luisteren, gezien hij ooit begonnen is als drummer in een rockband. Xander heeft de tekst en de muziek van zijn nieuwe single zelf geschreven. ‘’Anna is een fictief persoon die representatief staat voor iedereen die je te vroeg zou kunnen ontvallen’’, aldus Xander. Download, luister of bekijk Xanders nieuwe single ‘’Anna’’ 

Xander de Buisonjé Judas in The Passion

Op 9 februari werd bekend gemaakt dat Xander de Buisonjé de rol van Judas op zich gaat nemen in The Passion 2016.  ‘’Ik vind het een eer dat ze mij hebben gevraagd voor de rol van Judas. Als ik mocht kiezen had ik ook voor deze rol gekozen omdat ik net als Judas ook wel eens het bestaan van God in twijfel trek. ”De rol van Judas heeft zoveel lagen en kenmerkt zich door verraad maar vooral ook de enorme eenzaamheid en het isolement. Hij kan zichzelf niet meer aankijken en niet meer met zichzelf leven. Dat het zo erg was, dat wist ik ook niet. Dat vind ik juist wel mooi. Ik ga graag uit mijn comfortzone, op een podium voel ik me erg thuis, maar in acteren heb ik weinig vlieguren. Ik krijg nu dramalessen”, zegt zanger en presentator Xander de Buisonjé. Hij vindt het een enorme uitdaging om de Judasrol op zich te nemen in The Passion. De uitzending is te zien op 24 maart om 20:30u op NPO1.

Holland Zingt Hazes uiteraard ook weer met Xander

Net als de afgelopen drie jaar is Xander ook dit jaar weer één van de artiesten van de Holland Zingt Hazes concerten. De concerten vinden plaats op 17, 18 en 19 maart. Andere artiesten zijn André Hazes Jr. Roxanne Hazes, Jeroen van der Boom, Lange Frans, Glennis Grace, Danny de Munk en Sjors van der Panne.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Xander de Buisonjé

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Xander de Buisonjé kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.