1000 woorden nieuwe single Xander de Buisonjé

30/09/2014

Met "1000 Woorden" lanceert Xander de Buisonjé niet alleen zijn nieuwste single, maar het aanstekelijke nummer is tevens ook de soundtrack van zijn aanstaande theatertour welke 20 november in Schouwburg Amstelveen in première gaat. De tekst van de single sluit perfect aan bij het thema van het zeer speciale programma "Xander Omarmt" dat de zanger vanaf november in de vaderlandse schouwburgen gaat brengen. "Mijn show is een ode aan de vriendschap. Wat betekent een vriendschap voor jou en waarom? De show is bedoeld om iemand te steunen, te bedanken of simpelweg te laten weten dat je diegene liefhebt”, vertelt Xander.

Xander man van 1000 woorden

 
"Ik ben een man van 1000 woorden, maar voor jou vind ik er niet één". Zo begint het refrein van het door Xander mede zelf geschreven en geproduceerde nummer. "Ik ben een makkelijke prater, maar soms zijn 1000 woorden nog niet genoeg om een gevoel te omschrijven, woorden schieten dan gewoon te kort”, aldus Xander. 
 

Boeking of een optie plaatsen voor Xander de Buisonjé

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Xander de Buisonjé kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.