Najib rapt op nieuwe single Xander

03/03/2014

Najib Amhali levert een verrassende bijdrage aan de nieuwe single van Xander de Buisonjé. De razend populaire komiek maakt in het nummer "Ik Weet" zijn raptalent waar. Ook zijn beiden te zien in een hilarische video. De single, welke werd geproduceerd door Reverse (o.a. bekend van Gers Pardoel) verscheen afgelopen vrijdag. 
 
"Ik kende Najib van een evenement waar we beiden optraden en tijdens het schrijven van  "Ik Weet" voelde ik opeens dat een grappige "rap" heel goed zou passen. Ik moest toen meteen aan Najib denken", vertelt Xander. 
 
Ondertussen werd onder leiding van Reverse het nummer vorm gegeven in de Triangle West Studio in LA. De vocalen werden vervolgens in Nederland ingezongen. 
 
Najib: " Toen Xander het nummer doorstuurde was ik meteen enthousiast, want ik heb altijd iets met hem willen doen. Ik zie het als een spannend creatief uitstapje. En net zo belangrijk is dat er een geweldige klik is tussen ons, we hebben vreselijk veel lol gehad bij het opnemen van "Ik Weet" 
 
Het verrassende duo is de komende weken in diverse TV programma's te zien. De single is vanaf afgelopen vrijdag te downloaden via iTunes. 
 
Naast deze single heeft Xander ook nog andere projecten lopen. In het voorjaar van 2014 wordt het nieuwe programma 'The Hit' uitgezonden op RTL5. In dit programma krijgen songwriters de kans om hun zelfgeschreven nummer te pitchen aan gerenommeerde Nederlandse artiesten. Xander is één van de artiesten waar de songwriters hun nummer bij kunnen pitchen en hij is ontzettend enthousiast over het talent. Xander zal te zien zijn in de uitzending van 30 maart!
 
In juni 2013 werden als eerbetoon aan André Hazes de ‘Holland Zingt Hazes’ concerten in het leven geroepen. Xander zong daar samen met vele andere Nederlandse artiesten de bekendste liedjes van André Hazes. Door het grote succes van deze eerste editie keren de concerten dit jaar terug. Op 28, 29 en 30 maart zal Xander opnieuw de grootste hits van Hazes zingen in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Boeking of een optie plaatsen voor Xander de Buisonjé

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Xander de Buisonjé kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.