Xander weer zichzelf na breuk Wendy

24/07/2012

Xander de Buisonjé heeft zich jarenlang schuldig gevoeld over de breuk met Wendy van Dijk. De zanger vertelt het AD dat hij onlangs pas afrekende met zijn bewijsdrang. "Ik zie nu in dat ik na mijn hele privédebacle het gevoel had dat ik moest terugknokken."

"Ik deed er alles aan om mijn publiek terug te winnen", vertelt Xander. "Ik vocht en overschreeuwde mezelf." In de zomer van 2002 zou de zanger trouwen met presentatrice Wendy van Dijk, maar zij blies het feest daags voor de bruiloft af. Wendy verbrak de relatie nadat Xander opbiechtte dat hij meerdere malen vreemd was gegaan. De twee hebben samen een zoontje, de 8-jarige Sem.

De plotselinge breuk trok een zware wissel op De Buisonjé, die in 2010 trouwde met Sophie Steger. "Ik heb meegemaakt hoe een half Ahoy mij met boegeroep onthaalde. Heel langzaamaan kreeg ik het idee dat het weer omsloeg naar gejuich. Heftig hoor! Nu pas kan ik zeggen dat ik helemaal klaar ben met die schuldvraag."

De Buisonjé noemt het 'van de zotte' dat het zo lang heeft moeten duren. "Het heeft me ontzettend veel energie gekost. Ik kan eindelijk weer mezelf zijn. En ik ben natuurlijk ook wat ouder. Mijn creativiteit, mijn muziek en mijn gezin. Ze staan weer helemaal bovenaan."

Boeking of een optie plaatsen voor Xander de Buisonjé

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Xander de Buisonjé kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.