Nieuwe single Xander de Buisonjé: 'Life' nu uit!

14/03/2012

De nieuwste single van Xander de Buisonjé heet Life en is een uptempo nummer. Life is de eerste single van het nieuwe, Engelstalige album dat in september 2012 uitkomt. De single is samen geschreven met Randy Goodrum. Goodrum produceerde nummers voor Toto, Chaka Kahn en Michael Bolton. “Life” is nu te downloaden via Itunes. Momenteel draait televisie programma Studio 9 op volle toeren. In het programma op Nederland 3 gepresenteerd door Xander de Buisonjé, worden 2 totaal verschillende artiesten voor de ogenschijnlijk onmogelijke opgave gesteld om binnen 36 uur samen een volledig nieuw lied te schrijven en op te nemen. Vanaf vrijdag 30 maart zal de eerste aflevering van het nieuwe SBS6 programma 'de Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen bij SBS6 worden uitgezonden. Deze nieuwe show zal ook worden gepresenteerd door Xander de Buisonjé.

“Optreden in het land blijft het gaafste om te doen! Vanaf nu kan ik dus uit zowel een Engels als een Nederlands repertoire putten. Naar behoefte van het publiek.
Alleen ’t idee al…” Aldus een uitbundige Xander.

Boeking of een optie plaatsen voor Xander de Buisonjé

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Xander de Buisonjé kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.