Xander de Buisonjé

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Xander de Buisonjé.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Xander de Buisonjé leerden we kennen oorspronkelijk als frontman van Volumia!, waar hij zelf geschreven nummers als ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’ toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers.

Xander - Van Volumia! naar De Vrienden van Amstel Live

In 2004 vertolkte Xander het nummer ‘Zij Gelooft In Mij’ tijdens de uitvaartdienst van André Hazes. Hij bracht die avond een muzikale ode aan de overleden zanger. Jaarlijks worden als eerbetoon aan André Hazes in de Ziggo Dome de ‘Holland zingt Hazes’ concerten gegeven. Xander zingt daar samen met vele andere Nederlandse artiesten de bekendste liedjes van André Hazes.

Vijf solo-albums, een akoestische album en meerdere televisieprogramma’s later.

Xander beweegt het publiek nog steeds met zijn charme, enthousiasme en energie. Daarnaast begint hij ook een gevestigd presentator te worden. Natuurlijk al met ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’, dat hij dit jaar voor de zesde keer op rij presenteert.

De Vrienden van Amstel LIVE! 

Als presentator van ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ zet Xander de Buisonjé al vijf jaar op rij de grootste Amstel kroeg van Nederland op zijn kop. Natuurlijk laat Xander het niet alleen bij presenteren, ook op muzikaal vlak doet hij helemaal mee! Xander behoort tot één van de artiesten die het meest heeft opgetreden bij ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ In 2015 zal hij met trots weer de rol van gastheer op zich nemen!

Boeken of een optie plaatsen voor Xander de Buisonjé?

Voor meer informatie over Xander de Buisonjé kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Xander de Buisonjé

Deze act is bekeken door 76249 mensen

Specificaties van Xander de Buisonjé

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 50 minuten, 1 x 50 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland